Svi Srbi Sveta - Forum

Форум => Политика => Тему започео: moka Април 22, 2013, 03:40:53Наслов: Грађани "напали" Дачића на Маратону
Порука од: moka Април 22, 2013, 03:40:53
Građani napali Dačića na Maratonu: Je l možeš mirno da spavaš?

Grupa građana iskoristila je danas prisustvo premijera Ivice Dačića da izrazi nezadovoljstvo predlogom briselskog sporazuma o severu Kosova i Metohije.

(http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/maraton-dacic.jpg?thumbId=990886&fileSize=28024&lastModified=1366536721000&contentType=image/jpeg)

Na samom početku sportske manifestacije, grupa građana skandirala je "Izdaja, izdaja" i "Ne damo Kosovo", a na završetku Trke zadovoljstva grupa učesnika protrčala je kroz cilj sa transparentom na kojem je pisalo  "Ne damo Kosovo".

Potom je, tokom šetnje posle starta maratona, jedan građanin prišao premijeru i upitao ga "da li mirno spava", na šta je Dačić odgovorio potvrdno.

"A da li biste više voleli da ih proteraju ( Srbe sa Kosova), pa da onda plačemo, vi volite da ih proteraju, pa da plačete za njima. Ti više voliš Srbiju od mene?", upitao je Dačić nezadovoljnog građanina.

Premijer je naglasio da će sve uraditi da spase Srbe na Kosovu i Metohiji, a na pitanje da li skupština može da ne prihvati parafirani sporazum, premijer je odgovorio potvrdno.

"Ako skupština misli drugačije, ako narod misli drugačije, neka bude", rekao je Dačić.

Dačić je po završetku tog razgovora rekao Tanjugu da mu je drago što mu je taj građanin "u lice kazao šta misli".

"Pitao me je kako spavam, a ja sam mu odgovorio što me to pitaš", rekao je kratko premijer i nije želeo da komentariše polemiku koju je vodio sa tim građaninom.

Na završtku Trke zadovoljstva grupa učesnika protrčala je kroz cilj sa transparentom na kojem je pisalo  "Ne damo Kosovo", a čuli su se i povici sa istom porukom.


[youtube][https://www.youtube.com/watch?v=OitmGPM_OJU&feature=player_embedded/youtube]


http://www.pressonline.rs/info/politika/269983/video-gradjani-napali-dacica-na-maratonu-je-l-mozes-mirno-da-spavas.html


Дачић је дебелокожац,његов сан не може нико да поремети.Само,колико ће његов сан да траје,то је друго питање.