Svi Srbi Sveta - Forum

Форум => Политика => Тему започео: Гога Новембар 06, 2013, 08:53:10Наслов: Спонзорисана ДИКТАТУРА у Србији
Порука од: Гога Новембар 06, 2013, 08:53:10
ТВ репортер Аљоша Миленковић написао на Фејсбуку да му је угрожен живот и угасио профил!


Аљоша Миленковић, некада водитељ чувене емисије "Може бити само један", сада репортер Ал Џазире за Балкан, на енгелском језику, оставио је последњи статус на свом фејсбук профилу у којем је рекао да страхује за свој живот, а потом је угасио профил!(http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/aljosa.jpg?thumbId=2079932&fileSize=53900&lastModified=1383685276000&contentType=image/jpeg)


Његов последњи статус постављен на дан локалних косовских избора ипак је снимљен пре него што је угасио профил и кружи Фејсбуком. Није најјасније чега или кога се уплашио, али прочитајте његов статус па просудите сами.(http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2013/11/5/205109/aljosa%20status.jpg)(Н.Б. Пресс) (http://www.pressonline.rs/info/drustvo/290711/foto-tv-reporter-aljosa-milenkovic-napisao-na-fejsbuku-da-mu-je-ugrozen-zivot-i-ugasio-profil.html)

***Ако овоме још додамо догађаје из оне ноћи након избора на Косову и Метохији, а који су се одвијали на Тргу Републике у Београду, када је онолики број  полицајаца био ту да би СПРЕЧИО било какав пролаз или окупљање грађана,па затварање интернет радио станице "Снага Народа", онда су заиста у Србији наступила она најцрња времена. Нема више СЛОБОДЕ, а људи су почели чак и да стрепе за своје животе. Биће све горе и горе. Да ли је ово тек почетак онога  шта нас чека?!!
Наслов: Одг: Спонзорисана ДИКТАТУРА у Србији
Порука од: Cuburac Новембар 07, 2013, 00:35:57
Uplasio se koga ili cega? Zasto nije malo jasniji sta ga je to toliko uplasilo? Dopisnik Al Dzazire za Balkan, to mora da je vrlo cudna ptica znajuci da je Al Dazira izrazito anti srpska. Na njihovom upitniku za zaposljavanje kada su otvorili prvu kancelariju na Balkanu u Sarajevu pre nekoliko godina bilo je postavljeno jasno pitanje kandidatima za posao: "Da li priznaju nezavisnost Kosova"? Samo oni koji su potvrdno odgovorili na ovo pitanje su bili primljeni kandidati, tako da sta god ovaj "novinar" ima da kaze ja bih uzeo sa velikom dozom rezerve.