Svi Srbi Sveta - Forum

Форум => Политика => Тему започео: Petar Petrovic Мај 24, 2011, 06:51:39Наслов: Изјава Дачића покренула лавину деструктивних идеја у Србији ..
Порука од: Petar Petrovic Мај 24, 2011, 06:51:39
Српски родољубиви  информативни портал  ВИДОВДАН је у рубрици вести  пренео  изјаву председника општине Прешево Рагмиа Мустафе коју је у  јавност Србије објавио информативни часопис Бета да Србија мора бити спремна да ће, у случају поделе Косова, Прешево, Бујановац и Медвеђа тражити да се припоје Косову.

 Рагми Мустафа је такоће рекао да ако Србија предлаже поделу Косова, онда мора рачунати и на поделу Србије јер ће Албанци хтети да се придруже Косову.

Са једне стране на основу  рекације  појединих политичких воћа  албанске етничке заједнице у Србији, која заједно са Албанцима са КиМ чини свега 4 % становниства Србије, сасвим јасно можемо да установимо колико су за Србију и српски народ штетене непромишљене или боље рећи апсурдне  изаве којима се јавно позива на поделу КиМ од стране неких политичких активиста у Србији  и појединих чланова владе Србије.

Са друге стране, изјавама попут изјаве представника албанске етничке заједнице у Србији, и многих других  политичких активиста и функционера представника етничких група у Србији можемо да закључимо да је њима до Србије стало као до лањског снега.

Због све чешћих  антисрских и антиуставних изјава и јавних ставова појединих ДРЖАВЉАНА СРБИЈЕ који су политички активни, потребно је против свих оних који позивају на територијално расуло Србије  поднети кривичне пријаве и покренути судски спор ..

Надам се да се у јавности Србије набулозне и антиуставне изјаве од стране министра унутрашњих послова  Ивице Дачића и многих других политичких активиста у Србији, да се Косово и Метохија требају  поделити, више неће  поновити..

http://www.vidovdan.org/2010-04-26-12-27-13/48-vesti/13543-2011-05-23-15-37-50