Svi Srbi Sveta - Forum

Форум => Политика => Тему започео: Ratnik Мај 27, 2011, 18:31:32Наслов: БРАМЕРЦ: Србија закаснила, већ сам послао негативан извештај
Порука од: Ratnik Мај 27, 2011, 18:31:32
Петак, 27. Мај, 2011.

ЗАГРЕБ - Главни тужилац Хашког трибунала Серж Брамерц изјавио је синоћ да је хапшењем Ратка Младића Србија направила битан посао иако касно.

"Пре две седмице послао сам негативни извештај о сарадњи Србије с Хашким трибуналом. Рекао сам да Србија може и мора направити више али данас признајем да је обављен битан посао, иако касно. Младић је напокон ухапшен, те очекујем да правда на крају буде задовољена", изјавио је Брамерц напуштајући регионалну конференцију државних тужилаца о ратним злочинима на Брионима.

На питање новинара постоји ли могућност да оптужница против Младића буде проширена и на ратне злочине у Хрватској, где је био командант 9. корпуса ЈНА у Книну, Брамерц је одговорио да је његова канцеларија пре неколико месеци уручила амандман за проширење оптужнице судијама на увид.

"Сада чекамо завршетак истраге у Београду а када Младић буде у Хагу размотрићемо могућност проширења оптужнице", рекао је Брамерц. Он је поновио да је хапшење Младића јако важно пре свега за жртве.

"Хапшење је додуше дошло јако касно али битно је за суд да је ухапшен један од двојице најбитнијих ратних злочинаца, остао је још само Хаџић", нагласио је Брамерц, изразивши наду да ће Младић убрзо бити изручен Хагу како би суђење могло да почне што пре.

Извор: http://www.kurir-info.rs/vesti/bramerc-srbija-zakasnila-vec-sam-poslao-negativan-izvestaj-92639.php

Ухапсили Младића и шта су урадили !?  НИШТА !

Душе продане !


Наслов: Одг: БРАМЕРЦ: СРБИЈА ЗАКАСНИЛА, ВЕЋ САМ ПОСЛАО НЕГАТИВАН ИЗВЕШТАЈ
Порука од: Cuburac Мај 27, 2011, 18:40:15
Odmah po objavljivanju o hapsenju generala Mladica oglasili su se i iz EU. Navodno cestitke za hapsenje i onda jasno i glasno, sada je na redu da se resi strav sa Kosovom. Danas se vec postavlja pitanje Gorana Hadzica i kada ce on da bude uhapsen i predat Hagu. Nasa zuta vlast je totalno maloumna ako nisu znali da ce Zapad da ih ucenjuje za sve i svasta i to zauvek. Kada jednom popustis neprijatelju, onda nikada nije dosta koliko ce od tebe da trazi.


Наслов: Одг: БРАМЕРЦ: СРБИЈА ЗАКАСНИЛА, ВЕЋ САМ ПОСЛАО НЕГАТИВАН ИЗВЕШТАЈ
Порука од: Petar Petrovic Мај 28, 2011, 05:50:41
Сви наши сународњаци и сународњакиње, Срби и Српкиње  који су били уверени и живели у нади да ће се нешто променити у политичким,правним, дипоматским и свим другим односима на релацији ЕУ-САД-Србија, мучким неправедним хапшењем и испоручивањем великана српског народа новог доба, генерала Ратка Младића, захваљујући чијој се војној ратној ангажованости и активностима  физички и култулорошки очувао српски народ на територијалним просторима бивше АВНОЈ-евске БиХ и формирао вековима жељену суверену  државну творевину на тим просторима бивше СФРЈ, су не само наивни, већ потпуно луди ..

На почетку овог текста намерно сам акценат  ставио  на  наше сународњаке  и сународњакиње, Србe и Српкиње,  јер сам уверен да оне који то нису, судбина једног  генерала и великана српског народа, попут Ратка Младића мало занима у позитивном контексу .


Наслов: Одг: БРАМЕРЦ: СРБИЈА ЗАКАСНИЛА, ВЕЋ САМ ПОСЛАО НЕГАТИВАН ИЗВЕШТАЈ
Порука од: Ratnik Мај 28, 2011, 07:31:45
Овој вести о Брамерцу фали слика  :)

(http://img811.imageshack.us/img811/8168/magaracisargarepa.jpg)Наслов: Одг: БРАМЕРЦ: СРБИЈА ЗАКАСНИЛА, ВЕЋ САМ ПОСЛАО НЕГАТИВАН ИЗВЕШТАЈ
Порука од: lorka Мај 28, 2011, 18:43:32
Ratnice, dobro dosao na forum Svi Srbi Sveta i hvala na vrijednim prilozima.
Predlozio si odlicnu sliku za ovu vijest.


Наслов: Одг: БРАМЕРЦ: СРБИЈА ЗАКАСНИЛА, ВЕЋ САМ ПОСЛАО НЕГАТИВАН ИЗВЕШТАЈ
Порука од: Shakal Мај 29, 2011, 11:24:06
Tako ti je kad Srbijom vladaju ustaše...
Nema ovde rešenja bez oružja, kakvi mitinzi kakvi bakrači.


Наслов: Одг: БРАМЕРЦ: СРБИЈА ЗАКАСНИЛА, ВЕЋ САМ ПОСЛАО НЕГАТИВАН ИЗВЕШТАЈ
Порука од: lorka Мај 30, 2011, 02:03:45
Мислим да се те ''усташе'' могу искључити из власти и без употребе силе.
Потребно је уложити само мало труда на изборима и тако спријечити изборну крађу.

Изборна крађа је највећи проблем помоћу кога антисрпска власт опстаје.

Мислим да је ово лакше него ратовати:

На сваком гласачком мјесту направити паралелно антивладино гласање тако што ће опозициона страна имати своју гласачку кутију и добро је чувати. Сваки гласач који је против Тадићеве власти треба свој гласачки листић да убаци у антивладину кутију код опозиционе стране.
Уз бројање колико је људи заиста гласало, и уз пребројавање гласова из опозиционе кутије, добиће се разлика која је гласала за постојећу власт, а у антивладиној кутији ће се знати колико је људи гласало против власти.

Ако би власт и у овом случају негирала свој пораз, онда би вјероватно следећи корак био овај што Шакал предлаже.