forum
 
*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. Август 14, 2020, 18:24:48


Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије


  Прикажи поруке
Странице: [1]
1  Форум / Разно / Одг: Драга наша СРБадијо послато: Септембар 20, 2012, 19:56:40
[
,, ДУХОВНА ЕВОЛУЦИЈА “

            Будни, пробуђени, морално и духовно уједињени Србкиње и Срби како дијаспоре тако и матице, полако али сигурно постају свесни ситуације и којој се већ дуже времена налазе, и интуитивно знају и осећају, да морају свој лични допринос у решавању ове неподношљиве Анархије која влада у Србији да дају.      
        Један врло значајан проблем који такође дуже времена држи, као сенка прати, поштени део Србског народа је чињеница да власт у Србији не поставља Србски народ већ политичка мафија империје која је против Неба и Земље Творца  - Разједињене Америчке Државе, Про Пали Евро- Еу и никада постојећа војна НАТО алијанса. Они су  одговорни фактори диктитирања будуће политике Србије, што су врло јасно наивном  Коштуници у Македонији, на радном састанку (?), јасно ставили до зњања. Војислав, неспособан да схвати суштину захтева Окупатора 15% територије Србије, Косова и Метохија, нашег древног старог блага и светиње, прихвата да буде оно што ниједан нормалан човек здравога разуме никада не прихвата, да буде: Марионета, издајник срБскОГ народа, слуга, интереса капитала, на штету свог (?) рођеног (?) народа и наравно пуних БУЂЕЛАРА, будућих пљачкароша државне имовине, триком зван ПРИВАТИЗАЦИЈА. Вишепартијски систем у данашњој форми и саставу, који је дакође директива СПОЉА  и има за циљ дезоријентацију наивног србског народа, који у име  неке демократије, има права да бирају између не једног већ неколика зла, за које ће се одлучити није битно.
     Али и поред све трагике која прати србски народ, зашто је нажалост и он сам делимично крив, не само због своје наивности, већ прије свега НЕЗНАЊА, не познавања и непраћења свега што се у њему самом (народу) око њега и далеко од њега у Свету дешава. А да би знао мора имати једног или више паметних људи који имају духовне и моралне способности да га воде, уче, са њим заједно сва искушења како свакодневног живота тако и светске врло променљиве политичке сцене у своју корист решевају.У Србији постоји велики број скромних и врло паметних људи, који не чекају само својих 5 минута, већ искрено и од срца желе ОСТАТАК свога живота да посвете за своје лично добро, за добро своје фамилије, ближње и даљне родбине, правих пријатеља, свога народа и једине отаџбине и мајке Србије, још битније Косова и Метохија нашег древног старог блага, културне баштине и Светиње.
     Знање је богатство и моћ... онај који поседује и једно и друго, али не само да извуче личне користи, је веома срећан човек. Али да би то постао он мора уложити доста времена, стрпљења, напора као и искрене воље и жеље да стигне до одређеног циља. Једно је сасвим сигурно и врло важно знати, наиме да су темељи теоретског знања врло блиско повезани са динамичном садржином свеопштег живота. Они су подређени једној новој Синтези спознаје и интуиције.
    Нова пробуђена свест која постоји како у дијаспори тако и матици схвата суштину србског питања, боље речено опстанка и зна да се нешто мора учинити, да се скрштених руку никада не може (нити ће икада моћи) бранити и одбранити част, понос, достајaнство, права слобода и вера сваког грађанина и једног народа. Једино и право решење је само нова ДУХОВНА ЕВОЛУЦИЈА  која је само прво и увертира за друго још веће ЧУДО овог трећег миленијума званог ПРАВОСЛАВНА ЕВРОПА.
    Ова Еволуција због своје специфичности доприноси бољем разумевању променљивих односа између људи и добронамерног СВЕ-МИРА, појединца и и целокупног друштва, друштва новог у коме је далеко важније НЕКО и НЕШТО БИТИ  а не само тежити данашњем  смислу и циљу живота: имати, имати, имати.... и поред свега сиромашан ( духовно и морално) бити, остати и умрети, незнајући да су жртве свог незнања били, у и од илузија и заблуда живели, у лутању и тражењу среће цео живот провели.
Велики број грађана СРБије зна да чита и пише, и поред тога остају НЕПИСМЕНИ, бар што се самога живота тиче, ти исти не схватају, не разумеју, из само њима (не) познатих разлога, једноставно не желе да знају, да је спознаја и живљење истине, није ствар Интелекта, већ само и искључиво КАРАКТЕРА сваког човека (?!!).
      Оно што чини  духовну Eволуцију интересантном и изузетном, је сама ДИНАМИКА њеног стварања, реализација и прије свега њених последица, што је чини јединственом у Свету. Оно што милиони људи тражи, а врло често у томе не успавају, да нађу срећу  која се само у материјалним добрима манифестује и кроз њих гледа, углед, престиж, моћ стиче -  осуђена је на пропаст. Многи ће цео свој живот провести у лутању, тражењу да би на крају разочарани, несрећни, овај свет, који им је пружио прилику, шансу, могућност да живе животом достојним живљења, али по моралним, духовним правилима, нормама и вредностима као велики сиромаси и несретници, напустити, а да нису успели смисао и циљ самог живљења разумети, схватити и живети. Темељ Eволуције и њен потпуни успех чини и гарантује сазнање милиона морално и духовно пробуђених Србкиња и Срба да о томе одлучије не само интелегенције већ прије свега КАРАКТЕР  једног човека, или не човека
( одрод-изрод).
     Већ дуже времена је за многе честите, поштене, поносне и достојанствене грађане нама драге отаџбине Србије са Про Палог За Пада  - увежена демократска анархија неподношљива, неразумљива и ствар неодговорности политичких несретника, боље речено издајника, који очигледно заступају интересе капитала, својих пуних буђелара а не срБскОГ народа.      Ситуација и којој се већ дуже времена налазимо је нова, управо због тога и одговор на њу мора бити нов.
       Сама природа човека је на више начина и путева препознатљива и сви  конци спознаје, сазнања се спајају и ако су неки међусобно већ повезани као једна права велика мрежа, велика мрежа између људи, између идеја, између система сазнања, једна врста рационалнe промишљене структуре, која чини људску културу и само друшртво.
       Темељи духовне Eволуције су духовне, моралне и етичке норме, правила и вредности, као и позната знамења православља прије свега поновно, данас преко потребно  него икада раније, рађање ВЕРОВАЊА и исто тако ништа мање важног ПОВЕРЕЊА. Духовна Еволуција  сасвим јасно показује да је време идола, садашњег друштвеног, политичког и духовног система прошло и да преовлађује жеља  милиона духовно и морално пробуђених Србкиња и Срба, за једним животом достојним живљења али по моралним, духовним и етичким нормама, правилима и вредностима јер се само у њима може наћи смисао и циљ самог живота и живљења.
      Духовна Еволуција, духовно и морално будног, пробуђеног срБскОГ народа донела је са собом сазнање о значају сваког појединца, јер сви они заједно чине једно друштво, један систем, културу једне нације. Значај постојања људи земље у којој живе и стварају, не зависи само од његове Историје, већ чињенице да само они сами пишу своју историју. Историју људи треба тако разумети да се она  не забавља само са животом  људи који у било којој  земљи живе већ на целој планети Земљи,  и да она обухвата врло значајан  космички утицај добронамерног СВЕ-МИРА на живот људи. Данашњи грађани Србије како у дијаспори тако и матици, откривају или долазе индивидуално, независно једни од других, до сазнања да историја развоја не потврђује социјални оптимизмус, мир, модерне цивилизације и да организација друштвеног живота како у свету тако и код нас, што се тиче праве слободе, праведности и мира нису само Интелектулна дела, већ да су искључиво умне и моралне вредности. И управо те вредности траже безусловно очување целовитости људског бића.
    Спонтану целину осећања и мишљења, што код људи ствара осећај потребе да изађе из данашњег пакла бесмислености, ослободи се мука и невоља, да би могао у целовитости свог постојања да се препороди и усаврши. Но и поред свега не смемо заборавити да је то стање у коме се СРБски народ данас налази, за милионе духовно и морално пробуђене људе, неподношљиво, несхаватљиво и управо наведених разлога одбачено. Једно је сасвим сигурно, они грађани нама драге и једине отаџбине Србије, који су свесни онога што се у њој већ дуже времена догађа, желе по сваку цену да дају, кад им се зато укаже прва повољна прилика, духовна Еволуција – увођење ВАНРЕДНОГ СТАЊА, 5.октобар.2012 , свој лични допринос реализацији најрадикалнијих промена било где у свету у дело спроведене и једном животу достојном живљења.
     Многи интуитивно знају и осећају у дубини свога срца, чисте православне душе, да се нешто мора догодити, десити и да су позвани свој дуг према сами себима, својој савести, фамилији, народу, својој јединој отаџбни ,мајци Србији, Косову и Метохији, нашем древном старом благу, Светињи и културној баштини несебично са поносом и одговорношћу делима , не празним фразама, паролама вратити, што значи бити један активни  и креативни учесник духовне Еволуције. Ово је више него  доказ да независни умни развој и препород већ постоји, што је искључиво израз тренутних прилика у нашој отаџбини, прилика које сигурно могу само позитивно на умни развој и препород утицати, његов ток се може променити, то се дешава  захваљујући  духовној Еволуцији која је гарант једног новог начина живљења, она је симбол духовног и моралног буђења, уједињења и преко потребног спасења, како овде и сада нама, тако и будућим срећним и спокојним ПОТОМЦИМА, што је један од битних разлога да можемо себе сматрати поносним, достојанственим и срећним људима који управо живе баш на овим нашим традиционално НЕПОКОРИВИМ просторима.
     Захваљујући чињеници да смо се на време освестили, духовно и морално пробудили, ујединили,  своју судбину,  наше драге и једине отаџбине Србије у своје, не туђе руке, узели и своју демократију по нашем укусу и прије свега менталитету стварали, најрадикалније друштвене промене у дело спровели, и целом свету зашто смо способни покажемо, поверење, част, понос, достојанство  и углед који смо уживали повратимо, као мали али одговоран, савестан народ многима као пример будемо и због тога поносимо.
     Захваљујући чињеници да је  свестан свог постојања човек се битно разликује од осталих облика живота, јер има јединствену могућност, наиме слободу своје креативности, да у светлу рационалних искустава свесно посвети циљу свог личног као и друштвеног преображења – усавршавања што управо доноси САД  - ОВДЕ - духовна Еволуција, УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА.
       Сваком образованом човеку постаје врло брзо јасно да су предходница свих преображаја и промена била увек УМНА реорганизација, нова мишљења и идеје. Битно је знати и чињенице прихватити да сам креативни процес не може бити слободан ако га ми људи као слободног хаотичног и неповезаног са космосом разумемо. Креативни процес у људском уму, развојни процес (ограничен) у природи и основни закони добронамерног СВЕ-МИРА, су само вероватно различити изрази једног универзалног процеса обликовања.
       Ови аспекти су данас  више него икада раније важни с обзиром на чињеницу да живимо у доба Апокалипсе и једног специјалног стања напетости које је код милиона људи нарочито нашег поднебља присутно и јако изражено кроз агресивност, не морал, злобу, пакост, лоповлук, корупцију на свим нивоима што је и огледало тренутног стања нашег пропалог друштва, а које ће прекинути, искоренити ОВДЕ и САДА само прво чудо овог трећег миленијума духовна Еволуција  једног превареног, заведеног, изманипулисаног, жедног преко воде преведеног, на рафиниран и на про-западњачки наводно демократски начин опљачканог наивног и дуги низ година измученог народа СРБије, било где да живимо увек драге и једине отаџине.
     Ми СРБи можемо себе сматрати, и поред свега што нам се догађа, срећним људима и чињеници да живимо сада и овде баш на нашим ТРАДИЦИОНАЛНО НЕПОКОРИВИМ просторима, јер је духовна Еволуција  у СРБији угледала светлост дана што значи да је као држава привилегована, а њен разлог је само покушај  ( још није све завршено) да нам се противно свим интернационалним законима на силу одузме 15 % државне територије , Косово и Метохија древно старо благо, културна баштина и Светиња. Можемо само драгом Богу, његовом сину Исусу Христу, да је једна врло деликатна и одговорна улога поверена управо православним честитим, поштеним, поносним и достојанственим душама, СРБкињама, СРБима, чуварима свих познатих ЗНАМЕЊА увек драгог ПРАВОСЛАВЉА, Аманет наших, нама увек блиских, давних, поносних, достојанствених и пожртвованих ПРЕДАКА.
      Али не да би била задовољена, испуњена Божија воља и правда са свим њеним финесама и рафинесама, уклоњена за вечита времена нашем СРБском народу нанесена увреда и неправда него прије свега да би се дефинитивно за следећих мали милион година променила ПАРАДИГМА овога нашег Света у коме не живимо, већ као народ покушавамо како тако да преживимо и прије свега ОПСТАНЕМО.
      И, управо захваљујући њој ( промењеној парадигми) постоји ОВДЕ и САДА православна Европа - ,, СВЕТОСАВЉЕ “ , као друго чудо овог 3 миленијума, прво је духовна Еволуција, а то је уједно и време такозваног ЗЛАТНОГ ДОБА, доба свеопштег мира, напредка, слоге и благостањља, чији је центар СРБија, било где да живимо увек драга и једина отаџбина, а Косово и Метохија наше древно старо благо, културна баштина и светиња, њен ДУХОВНИ ЦЕНТАР! . Многи разумни људи ће се одмах запитати а шта је са За Падом, да се није негде изгубио, неки тајфун просто  га одувао или можда сам ђа во за сваки случај код себе прикрио и тако уговор који је имао савесно и одговорно испунио, јер је њихов Ментор увек био или је Неба и Земље Творац- Бог ту страну света једноставно због многобројних почињених злочина једноставно УКИНУО.
       Не, прави разлог нестанка те стране света је да се он, Про Пали За Пад, у топлом и искреном загрљају добронамерног Истока од милине буквално ИСТОПИО, а тиме по Божијој вољи православну Европу - ,, СВЕТОСАВЉЕ “  златно доба омогућио, БЕО- ГРАД као своју престоницу изабрао, Косово  и Метохију као духовни центар прогласио, да се не би својих почињених злочина само задњих 100 година СТИДЕО, већ дефинитивно из заједничке свести елиминисао, времену и простору препустио, да би се лепо осећао, у љубави, миру, слози и благостању живео. За сву благодет Исусу Христу творцу и дариоцу духовне Еволуције народа СРБије, захвалан био и да је као страна света икада постојао, једноставно забораву препустио, забораву који се, само драги Бог и његов син Исус Христус знају зашто, налази ван простора и времена.
     Чињенице да милионима људи, не само у Србији, недостаје не само знање по нас људска бића важној структури добронамерног СВЕ-МИРА већ и свест о квалитетима, могућностима јединствености самог БОЖАНСКОГ људског живота. Али они који то знају ( будни, пробуђени, освешћени),  свесни су тога, чине све што је у њиховој моћи да колективну, за нас Србе тако важну, опстанак битну, СВЕСТ креирају, која би упркос тренутној нашој ситуацији, умно, морално и духовно сиромаштво, преко на рафиниран начин ширења страха, самог незнања, немогућег даљнег свеопштег развоја, бруталности и прије свега погубне изолованости која је узела нарочито у задње време маха подигне изнад свега тога, на један далеко виши ниво, нивоа који неминовно доводи до свеопштег масовног моралног, духовног буђења, уједињења САД и ОВДЕ преко потребног спасења,  а то је донела са собом  ДУХОВНА ЕВОЛУЦИЈА.
     Многи будни и паметни људи наше драге и једине отаџбине Србије имају о свему што нам се и због чега нам се дешава различита мишљења, што је и нормално, јер су то различити системи размишљања који се негде ДОДИРУЈУ и РАЗИЛАЗЕ.
      Оно што им је заједничко, сви желе и чине све да упознају ЗАКОНЕ како појединаца тако и целог друштва у целини, нарочито законе који их ОБЛИКУЈУ и њима владају. Многима од њих је познато из научне стране гледано, да човек са и од ИЛУЗИЈА живи, и да само Илузије, нарочито у данашњем времену у коме не ЖИВИМО, већ покушавамо како тако као народ ( ДА ОПСТАНЕМО) , држава да преживимо, а многобројне заблуде, ОЧИГЛЕДНО ИСПИРАЊЕ МОЗГОВА, преко контролисаних и рафиниран начин усмерених ,про западњачкох медија“, само МОГУЋНО, чине живот подношљивим и могућим. Сви заједно се слажу да постоји могућност да се наш човек ослободи свих заблуда и илузија, али само ако је тих ЧИЊЕНИЦА САМ АПСОЛУТНО СВЕСТАН.
         А та  СВЕСНОСТ сваке поносне достојанствен Српкиње, Србина, омогућава , пружа им могућност, да  лично својом ВОЉОМ, СНАГОМ, и својим УМНИМ способностима РЕАЛНОСТ, до сада искривљену, тако промене да им дојучерашње илузије и заблуде нису више потребне, да би могли  један нормалан живот достојан живљења да сами креирају, али по моралним, духовним и етичким нормама, правилима, вредностима. Ово се мора знати и до краја живота у ПОДСВЕСТИ ЗАПИСАТИ- ПРОГРАМИРАТИ, с колена на колено ВАСПИТАЊЕМ ДЕЦЕ даље преносити, само тако се можемо непотребних илузија и заблуда за вечна времена ОСЛОБОДИТИ, својом вољом, снагом и креативношћу свој бољи живот, своју личну, будућих генерација, будућност, својим ЗНАЊЕМ, ТРУДОМ, ЗНОЈЕМ градити, као личност развијати и усавршавати.
       Судбину своју личну, своје драге фамилије, свога народа, Србије нама свима, било где да живимо једине отаџбине, Косова и Метохија нашег древног старог блага, културнe баштине и Светиње у своје ЧИСТЕ (не туђе)  руке  СЛОЖНО узмемо, част, понос, достојанство, праву слободу, нашу ВЕРУ бранимо и одбранимо и на један величанствен начин данашњим ( не ) нашим, већ ТУЂИМ про западњачком политичарима, политичким КРИМИНАЛЦИМА, ЛОПОВИМА, ВАНДАЛИСТИМА и ТЕРОРИСТИМА како пропалог ЕУ, империје која је очигледно против Творца Неба и Земље Америке, никада постојеће војне НАТО алијансе,  једну веома поучну лекцију одржимо, духовну и морално победу, на очиглед целог Света прославимо, са којом пишемо нове странице не само наше већ и Светске историје .
     Све горе наведено не би никад било остварено да се сваки појединац није на време пробудио, суштину проблема, не само биолошког опстанка Србског народа, већ  читавог Света схватио, разумео, свој лични допринос као активни учесник ДУХОВНЕ ЕВОЛИЦИЈЕ дао, ње (Еволуције) никад не би  било, а са њом смо целом Свету доказали какву снагу и моћ поседије МИСАО- МОЛИТВА, која није ништа друго до ПСИХО-ЕНЕРГИЈА. Мисао је енергетско поље, али и које се МАТЕРИЈАЛИЗУЈЕ. Освешћени, будни, пробуђени морално и духовно уједињени, Србкиње и Срби су апсолутно свесни озбиљности и критичног стања у коме се данас налазимо и веома добро знају да само ВЕРА, вера у себе и нашег јединог могућег спасиоца Исуса Христа сина Божијег и нашег оца, наша лична воља, жеља, снага, осећај одговорности, патриотизам, савест, част, понос, достојанство могу помоћи да се решимо свих проблема и невоља, да је наша лична судбина,  судбина нашег народа само у нашим не туђим рукама и само се чека права прилика, а то је у сваком случају ДУХОВНА ЕВОЛУЦИЈА – увођење ,, ВАНРЕДНОГ СТАЊА.
     Илузија се одрећи преко њиховог стања, је захтев, једно стање прекинути, које илузије управо требају. Критика може имагинарно цвеће на ланце привезати, али не да би човек некреативне и безсмислене ланце носио, већ да бих се њих заувек ослободио и право цвеће у својим рукама осетио, у његовој лепоти и мирису уживао, дивио и да управо тај незаборавни моменат буде део свакодневне реалне СТВАРНОСТИ а ни у ком случају ИМАГИНАЦИЈЕ и ИЛУЗИЈЕ.
       Бити учесник и умни креатор духовне Eволуције, првог чуда и увертире за друго чудо почетка 3 миленијуна званог ПРАВОСЛАВНА ЕВРОПА - ,, СВЕТОСАВЉЕ “ ( исправка историјске грешке) та част припада само духовно и морално будним, пробуђеним Србкињама, Србима ,, СВЕТОСАВЦИМА “ који су схватили да :
      Човек не може вечито остати ДЕТЕ, он мора најзад напоље у сурову реалност (не) пријатељског живота,  што се може реалним васпитавањем назвати. Они знају и апсолуно су свесни да  за све грађане нама увек драге и једине отаџбине Србије, СЛОБОДА, ИСТИНА, ПРАВДА и ХУМАНИЗАМ појмови од велике важности, како за нас који живимо сада и овде, још значајније за све будуће ПОТОМКЕ, они си стубови не само нашег опстанка, већ мира, слоге, љубави и БЛАГОСТАЊА. И када дође једно време као што је управо ово данашње, духовно и морално будни, пробуђени Србкиње и СРБи -  бива јасно да се нешто мора учинити, нешто... али у правом смислу речи РАДИКАЛНО променити, а да се то може само једном (духовном) ЕВОЛУЦИЈОМ – увођењем ,, ВАНРЕДНОГ СТАЊА “ постиже, што се хвала Богу и његовом сини Исусу Христи и остварило.
       Једном разумном, заинтересованом, будном, одговорном човеку чисте савести  и будне свести, који гледа и лево и десно, зна да разликује добро од супротног, свестан је свог постојања, и да живи овде и сада, је потпуно  јасно да живимо у једном времену, периоду пуном ИЗАЗОВА како  наше тако и Светске историје. Овај период у коме сада и овде живимо је, што су многи приметили, један врло динамичан период у коме сви народи, нарочито наш СРБски народ, његов поштени, поносни и достојанствен део, има у сваком моменту, и ако многи нажалост тога нису свесни, неограничене могућности да  сам одлучи,  без утицаја споља, да ли је за ( своје, наше) добро или супротно од тога.
     Супротно од доброг се зна шта је, али није изговорено, написано, јер сви нормални људи то супротно познају, из искуства свакодневног живота знају, а то је урађено намерно да би снагу и моћ коју поседује заувек изгубило, релативирало, из наше свести нарочито тако важне подсвести било избрисано, забораву препуштено. Забораву који се налази ван простора и времена, једино што остаје је само ново сазнање да тако нешто није ни као искуство, ни реч постојало, а управо то сазнање је доказ да смо успели себе лично да ПРОМЕНИМО и једном новом златном добу, добу љубави, мира, слоге и благостања са нашом личном вољом, жељом, снагом, сина Божијег Исуса Христа помоћу, преко духовне еволуције у сусрет радо полазимо, већ у правом смислу речи и живимо. Срећни и задовољно осећамо, да смо неко и нешто , да од свог знања, труда, рада једним животом достојним живљења само по духовним, моралним и етичким правилима, нормама и вредностима живимо, будућим ПОТОМЦИМА значај једног таквог начина живљења у АМАНЕТ оставимо.
       На све постигнуто и остварено, јесте буде, остаје, драгом Богу и Његовом сину Исусу Христу увек верни и захвални будемо, да је само СРБском народу припала част баш на овим нашим просторима да живимо, свој допринос борби добра над супротним, Бога и палог анђела, нас Срба и твораца новог Светског поретка несебично дамо, једну незаборавну и за сва времена поучно лекцију одржимо, моралну и духовну заслужену победу прославимо, странице не само наше већ и Светске историје на  православни начин са свим његовим финесама и рафинесама пишемо.
Једног дана кад време за то дође мирни, сталожени, поносни, чисте савести пред Господа станемо, сву топлину загрљаја наших најближих као и давних предака за учињено осетимо,  и у   сусрет изазову званом ВЕЧНОСТ радо и без страха његовим благословом кренемо.
      Учесници духовне Еволуције – увођења ванредног стања,  личности које не желе скрштених руку да седе, ни да буду пасивни посматрачи, како наша драга и једина отаџбина и сам овај свет у коме не живимо, већ покушавамо како тако да преживимо, својом кривицом срља ка понору. Многи нису учесници те трагедије, не само због моралних обавеза, већ због чињенице, све што је овај Свет у коме живимо ЛУЂИ, укључујићи и нашу отаџбину, све више је честитих, поносних и достојанствених Србкиња и Срба који осећају потребу да се заједно са многобројним ИСТОМИШЉЕНИЦИМА супроставе бесмисленом суноврату, да би могли да живе од свог знања, труда, зноја, једним животом достојним живљења, али само по моралним, духовним и етичким нормама, правилима, вредностима, знајући да тако нешто може пружити само једна (духовна) Револуција и спровђење у дело најрадикалнијих промена целокупног друштвеног живота.
     Успех духовне Еволуције лежи у вери сваког њеног активног, одговорног, савесног и креативног учесника у ослободилачку снагу и моћ коју има ИСТИНА и то она ГОЛА, не као што је то случај код Западњачких политичких криминалаца, профитера, вандала и терориста по њиховој потреби и сврси ШАРЕНА. Не сме се изгубити из вида чињеница да је сумња великог броја грађана  у нефукционисање данашње, како друштвеног тако и  политичког система Србије,  прелази полако али савим сигурно тачку кључања и да су моћ ИСТИНЕ и ХУМАНОСТИ биле не  само фактори, већ и ослонци сваке па и ово  ДУХОВНЕ ЕВОЛУЦИЈЕ превареног, изманипулсаног, на рафиниран начин опљачканог, дуги низ година уцењиваног и узмученог народа, било где да живимо увек драге и једине отаџине  СРБије.
     Да су моћ истине и хуманости били увек не само фактори, већ и ослонци сваке Еволуције, што би значило динамично и диалектичко виђење реалне стварности, коју данашњи политички несретници и губитници не желе такву каква је за своје добро и добро свих грађана чак и оних испраних мозгова да прихвате, и својом вољом, жељом, снагом и креативношћу овим јединственим начином у свеопшту корист ПРОМЕНЕ и тако пишу странице не само наше , већ и Светске историје.
      У свим Цивилизацијама данашњег модерног света стојимо сви пред неопходним принудама, снаге које мисле да овај свет у коме живимо, појединачне земље као што је Србија, могу да формирају по њиховој жељи, вољи, нарочито сили, бомбардовање, признање независности Косова и Метохија, не  схватају због своје тврдоглавости, ароганције, примитивности да духовно и морално будни људи, народи, који  било који вид силе или наметнуте воље не желе да прихвате, себи стварају велике проблеме који их чине великим губитницима, своје личне трагедија и катастрофе свога народа ковачи.
      Људи будне свести и чисте савести су приморани да учине све што је у њиховој моћи, а то заиста није мало, да те снаге боље разумеју, анализирају, што аутоматски значи наш приступ и наше понашање према њима ускладити, прилагодити и супроставити. Битно је прво оне који воде нашу земљу упозорити, убедити да заједничким снагама (народ) БИЋЕ нове Епохе у Историји еволиције и Морала боље разумемо, наравно, само сви заједно а ни у ком случају појединачно.    
       Образованим људима је познато да човек  данас стоји пред основним елементарним променама. Зна се да се човек умешао у Еволуциони процес и управо због тога мора бити свестан те чињенице и да упозна, који утицај на његов живот има ПОСАО. Рад је због човека ту, а не обрнуто, то многима нажалост није познато, али што није, не значи да неће, у томе помажу многобројне свакодневне невоље и потребе. Рад је врло важан не само због самог преживљавања, већ и развоја човека као личности, и његова је обавеза да стечено искуство и знање усаврши, прошири, али тако да његов процес може увек да контролише, све променљиве и непроменљиве елементе у својој моралној природи као и однос између слободе и свеопштег реда ПРЕПОЗНА. Научни ниво је данас тако висок да себи може да дозволи тврдњу да објективна природа, Свет који је за нас све па и наш Српски народ једини реалан Свет у коме смо рођени, у коме живимо, волимо, мрзимо, радимо, стварамо, децу правимо и  у њему умиремо.
То је један Свет који нас кроз наше осећаје и ум формира, обликује, Свет у коме се Сунце, за свеопшти живот потребно, на Истоку рађа а на Западу залази, један Свет тродимензионалног простора, Свет пун моралних, духовних и етичких норми, правила вредности које само ми сами (људи) одређујемо, живимо, али и брижљиво као драгоцено благо морамо да  чувамо, сачувамо и од могуће злоупотребе заштитимо. Свет где човек у свом стваралчком раду врло брзо долази до сазнања да онај ко жели у било којој области да креативно ради и ствара, мора да се са великим задовољством, са пуно љубави, елана, енергије свом раду посвети да би у плодовима свог стваралачког рада уживао и јавно приказао.
       Овакав приступ није само важан за стваралачки рад, већ и за решавање како свакодневних тако и оних судбоносних друштвених и политичкох проблема, које има данас наш народ и једина отаџбина Србија, где одлучујућу улогу има мање интелегенција више ниво карактера једног човека, целог народа.   Оно што је такође важно и битно како за стваралачки рад тако и решавање судбоносних проблема је способност сваког ствараоца да се може препустити свом дубоком осећају, предосећају, још неоткривене реалности, ако жели успешно и на своје велико задовољство започети рад, решавање проблема, да приведе крају и да ће у томе успети из дубине срца, душе уверен бити, само један такав човек може себе срећним човеком назвати.
      За сваког човека је важно стање његове личне свести која игра веома значајну улогу у његовом животу. Свест која на први поглед може бити тако далеко, али ако се мало боље и детаљније сагледа, као изненађење испостави се да је ту непосредно пред нама, зато што произилази из потребе да наш радни живот са нашим свакодневним животом, наш практични рад са нашим принципима, наше мисли, размишљање са нашим осећајима и наше знање са нашим БИТИ (постојањем ) у потребну хармонију доведемо, ускладимо. Људска свест је због много чега занимљива, у извесним моментима тајанствена, понекад се учини човеку далека удаљена од његових способности схватања њене саме садржине, значења без којег није могуће објаснити зашто живимо овде и сада, каква је човекова улога, у чему је смисао, како одредити пронаћи циљ самог живота.
      Сваки човек мора да погледа у своје унутра, дубину самог себе, да би  могао самог себе да открије, себе боље упозна, и што је најбитније, сам себе добро разуме. Одвајање човека од његовог посла, безпослица, који је главна полуга и ослонац његовог опстанка, преживљавања, подела људи на једну вечну и једну временску половину води удаљавању човека од његових креативних, стваралачких корена и на крају крајева изолацији од људи и самог себе.
       Да до овога не дође може само духовна Еволуција СРБског народа спречити и у њен потпун успех се ни једног тренутка не може посумњати, њен сам долазак и реализацију ниједна овоземаљска сила не може спречити, нити на било који начин утицати, што ће у остало и само време које долази, показати и потврдити. Не смемо изгубити из вида чињенице да су многим људима неважне ствари важније, за такав начин размишљања сноси човек одговорност сам, и његове многобројне заблуде и илузије без којих изгледа није у стању да живи, мислећи да ће му оне учинити живот подношљивијим.
      Треба знати да је добронамеран СВЕ- МИР, с којим смо ми људи, и ако тога нисмо свесни, нераздвојни и саставни део, један велики ентитет, целину представља,  у коме сам човек може да се изгуби ако СВЕ- МИР и човек нису оно што би требало да буду ЈЕДНО.
    Све будне, пробуђене, морално и духовно уједињене Србкиње и Срби су свесни да се човек данас налази на раскрсници у односу на своју СВЕСТ, да његов однос према својој креативности, савести -  мора појаснити и ново дефинисати, такође његово разумевање што се тиче бића сржи данашње како наше тако светске СТВАРНОСТИ проширити и продубити, што у већини случајева значи да мора све досадашње погрешне „мустре“ свог размишљања одбацити, нова пронаћи и прихватити, што је једини могућ начин  да себе од  свих илузија и заблуда ослободи. У том настојању ће му свакако  духовна Еволуција, чији је главни симбол и адут ИСТИНА помоћи, јер је управо она ,, ИСТИНА “ неприкосновена ВЛАДАРКА СВИХ МИЛЕНИЈУМА највећи ПРИЈАТЕЉ, будног, пробуђеног, морално и духовно, на време уједињеног, срБскОГ народа.
У ИМЕ ОЦА, СИНА, СВЕТОГА ДУХА,   АМИН !
НЕПОКОРИВОГ – МИРОЉУБИВОГ срБскОГА НАРОДА
2  Форум / Разно / Molba patriotizma послато: Август 01, 2012, 11:15:37
PLEMENITA OPTUZBA


Lideri i najodgovorniji ljudi poznatih  proverenih,  ,, PATRIOTSKIH “ stranaka SRBije : DS,  LDP, DSS, su na zajednickom otvorenom sastanku za okruglim stolom punim POZITIVNE ENERGIJE koju su sacinjavali :  cista savest, odgovornost, gola istina, cast, postenje, dostojanstvo, vera, znacaj ispunjvanja moralnih i duhovnih obaveza bili su ne samo aktivni posmatraci, vec tuzioci, sudije i nerazdvojiv deo ove izuzetne neobjasnjive prijatne atmosfere, sto milosrdno potvrdjuju izjave lidera pomenutih patriotskih stranaka. Prisustvo tako vaznih vrlina, osobina, koje krase jednog sasvim normalnog coveka,  dosli su i ako sami nisu svesni toga do po SRBski narod spasonosnih, epohalnih otkrica od istorijskog znacaja, koji ce drzavama celog sveta posluziti kao jedan usavrsen i proveren model za uspesno resavanje slicnih teskoca.

Svi lideri su govorili jednim glasom, kojeg SRBski naivan, prevaren, izmanipulisan, na rafiniran nacin opljackan, dugi niz godina ucenjivan narod, iz njemu samom poznatih razloga od 5 oktobra poznate godine, do danas nije cuo. Svi lideri i najodgovorniji clanovi, u patriotskom duhu vaspitani,  gore navedenih proverenih patriotskih stranaka su za relativno kratko vreme nasli prave krivce odgovorne za stvaranje nepodnosljive Anarhije, gde korupcija, nemoral, kriminal, neodgovornost, nesavesnost, nesposobnost poznatih politicara, cine njenu samu strukturu, koja vec godinama nanosi velike stete narodu i drzavi SRBiji.

Zahvaljujuci okruglom stolu i prije svega pozitivnoj  energiji, morala, patriotizma, doslo se do jednog epohalnog otkrica, kojim se liderima, najodgovornijim clanovima patriotskih stranaka :  DS, LDP, DSS,   garantuje ,, NOBELOVA “ nagrada i to potpuno zasluzena. Njima je uspelo da nadju glavnog krivca koji je doprineo stvaranju po SRBski narod stetne anarhije, to nisu kako se predpostavljalo zabavne i narodne muzike kompozitori, pevaci, sviraci, ne  sasvim sigurno su to samo ,, BIRACI “. Lider LDP-a, Licemernih Domacih Parazita, kao najveci SRBin kojeg je SRBija ikada imala, bio jer prvi put u svom jadnom i bednom zivotu toliko iskren, da su svi prisutni od srece i iznenadjenja ,, POVRACALI “ i tako istome svoju saglasnost , podrsku dokazali.

On je rekao da je apsolutno tacno da su biraci jedini krivci da anarhija i danas postoji, a da nesavesni, neodgovorni, nesposobni birani politicari nisu nista preduzeli da se ona zauvek spreci. On je se sa  suzama u ocima rekao : dragi prijatelji, obaveza nas pravih patriota je detaljna analiza profila tih, neodgovornih, nesavesnih, nemoralnih,, BIRACA “ samo zahvaljuci njima postoji i danas ta nepodnosliva anarhija, koja i meni smeta, samo mi moj stepen ,, PAMETI “ - intelegencije ne nudu nikakva konkretna po SRBski narod spasonosna resenja, imam utisak kao da mojom glavom i delovanjem upravlja neka samo SRBskom narodu poznata ,, TUDJA “ glava.

Dragi prijatelji ja prosto neznam sta se samnom i sa vama desava. Kao sto je poznato, ja sam po prirodi i politickoj liniji statista, ali i optimista,  znam da je upucena molba cenjenim, postovanim, savesnim, odgovornim, dostojanstvenim, u patriotskom duhu vaspitanim  SVETOSAVCIMA , generalima, oficirima, aktivnim, penzionisanim, vojske i policije SRBije da pod hitno uvedu vec dugo godina sa strpljenjem ocekivano, preko potrebno, spasonosno,  vanredno stanje, koje je neophodno za uvodjenje reda, socijalnog mira, blagostanja. Ono je garancija da ce postojeca poznata ,, ANARHIJA“ biti u korenu unistena, posle cega se moze slobodno poceti na demokratski nacin sa radikalnim , u svetu jedinstvenim promenama, celokupnog drustvenog sistema, sto sluzi  iskljucivo dobru i uspesnoj odbrani interesa tradicionalno nepokorivog  srBskOG Naroda.

Dragi prijatelji njihov milosrdan odgovor se ocekuje u toku dana, sigurno ove noci 5.OKTOBRA. 2012 godine, gradjani SRBije zdravog uma bice presrecni.

Izlaganje najveceg SRBina, lidera LDP prekinuo je lider DSS-a, Domace Sramote Srbije,  koji je kako u SRBskom narodu, tako celom svetu poznat po svojoj iskljucivo POSMATRACKOJ ULOZI koja mu ocigledno odgovara, misleci da je sa time njegova sigurnost garantovana, sto je po misljenju naroda i eminentnih politickih eksperata po njega samog opasna ,, ILUZIJA “, jer ne poznaje dovoljno vesto skriveni patriotizam, generala i oficira, aktivnih, penzionisanih, vojske i policije  SRBije, koji samo strpljivo cekaju svoijh 5 minuta i pravi trenutak, da bi  uveli spasonosno vanredno stanje.

Lider DSS-a Domace Sramote Srbije, je bio jasan rekavsi da bilo kakve diskusije o profilu biraca JE gubljenje vremena, njega interesuje samo da li protiv njih neodgovornih treba pod hitno podignuta sasvim opravdana i legitimna optuzba i koji broj kamufliranih policajaca mu za tu plemenitu akciju treba ? U razgovor se umesao vrlo bistar lider DS, Domace Sramote, koji je rekao : dragi prijatelji, mi moramo postupati prema neodgovornim biracima na jedan civilizovan i demokratski nacin. Moramo da zanamo sa kim posla imamo : da li su to samo neodgovorni, nesavesni, nemoralni biraci, da li  su to ljudi bolesnog uma ili samo na zapadnjacki nacin ispranog mozga, moramo tacno utvrditi protiv koga se podize optuzba.

Bistrina uma ovog nesretnjakovica govori u prilog psihologa zeljnog profilisanja.

Dragi prijatelji, ne zaboravite kakve optuzbe protiv nas mogu stici iz Brisela, Londona, Berlina, Vasingtona, narocito Pentagona i njihovih poznatih ,, VODOVNJAKA“, zbog ociglednog krsenja prava SRBskog naroda, na tu pomisao meine hvata jeza i nadam se da je i sa ostalima isti slucaj, inace bih morao da upotrebim rec koja mi bas ne prija, ali ako to nalaze situacija, kao sada ova, u pitanju je OCIGLEDNA S VASE STRANA DOKAZANA IZDAJA , a ja lider DS-a nepricipijelno podnosim izdajnike, oni koji mi ne veruju mogu slobodno da pitaju sve nase birace.

Posle izlaganja svih lidera stranaka donesena je SLOZNO jednoglasno odluka da se protiv nesavesnih, neodgovornih, nemoralnih BIRACA podigne vec u toku dana pripremljena optuzba. Upravo ova optuzba podignuta legitimno od strane savesnih odgovornih, moralnih politicara je jedinstven u svetu i skrenula  je paznju iuzuzetno velikog broja HRISTO-PREOBRAZENIH politicara kako bivse Evrounije tako i plemenite, pravedne, RAZUMNE, velikodusne, moralne, demokratske Amerike, koji su jednoglasno podrzali plemenitu, dobronameranu optuzbu SRBskih politicara, koji zele iskreno za vekove, vekova da rese teskoce koje su vec digi niz godina ,, NEPODNOSLJIVE “. Ali pored podrske i odobravanja optuzbe protiv BIRACA, bilo je i opravdane kritike na racun istih koji su optuzbu, smislili i podigli.

Naime, kako HRISTO-PREOBRAZENI politicari bivse Evrounije tako i PRAVEDNE, PLEMENITE, RAZUMNE AMERIKE postavljaju pitanje : protiv koga treba SRBski narod da podigne optuzbu, zbog nedopustovog, nepodnosljivog, po srBski narod stetnog odlaganja STVARANJA NOVE VLADE ? Kakav je profil tih nesavesnih, neodgovornih, nemoralnih politicara? SRBski narod ima legitimno pravo da se javno zapita: da li su to ljudi bolesnog uma ili samo zrtve ispiranja mozga, narod mora znati po cijim direktivama, kojim metodama je to u delo sprovedno. Svi su bili slozni, poznavajuci situaciju u SRBiji,  i pitaju, zasto se ne uvodi vec dugo ocekivano ,, VANREDNO STANJE “, ono je jedino moguce, legitimno i za dobro SRBskog korisno resenje, uvodjenju se mora pristupiti sto pre, tako sada glase nove iz Brisela, Vasingtona direktive.

Svoje ogorcenje i razocarenje o ponasanju nesavesnih, neodgovornih politicara SRBije  dobronamerni i vrlo iskreni politicari iz Brisela i Vasingtona dali su samo jedan primer : u SRBiji postoje politicari koji kako pred naivnim, prevarenim, izmanipulisanim, na rafiniran nacin opljackinim, dugi niz godina ucenjenivanom , nepokorivom-miroljubivom SRBskom narodu, domacim i stranim medijima govorili tudjim glasom : ,, Kosovo je SRBija a na severu KOSOVA ni sa narodom ni  NA BARIKADAMA NIKOG OD NJIH NEMA. Dragi SRBski narode zar ne primecujete to je sa njihove strana jedna sramna  IZDAJA, zlocin bez presedana, ocigledno krsenje zakona, ustava, ne ispunjavanje MORALNIH I DUHOVNIH OBAVEZA, drage SRBkinje i SRBi, za ime BOGA  sta se to sa vama desava ?

Iskreno pogodjeni teskom situacijom nepokorivog-miroljubivog srBskOG naroda i ociglednom Anarhijom koja zahvaljuci svim PATRIOTSKIM PROVERENIM STRANKAMA : DS, LDP, DSS,  vec duze vremena u pravom smislu reci i njihovim blagoslovom  na veliko CVETA da zauvek UVENE pomazu samo poznate cari ,, VANREDNOG STANJA“ koji je vec unapred planiran – odredjen, a termin koji ,, VIDOVNJACIMA “  Pentagona odgovara je 5. oktoba 2012 godine i vrlo je vazno da se svi cenjeni, postovani, dostojanstveni u patriotskom duhu vaspitani ,,SVETOSAVACI“ generali, oficiri /aktivni i penzionisani/ Vojske i Policije strogo pridrzavaju ovog termina u pitanju je VERODOSTOJNOST prognoze i prije svega ocuvanje preko 200 stotine radnih mesta u slucaju da ,, OMANE “ data prognoza.

Prognoza  uvodjenja VANREDNOG STANJA u SRBiji je uradjena ne samo u ime poznatih i nepoznatih ,, HRISTO-PREOBRAZENIH “ politicara bivse Evrounije, pravedne, skromne, plemenite, dobronamerne Amerike , svih normalinih ljudi zdravog razuma vec  i :

U IME OCA SINA SVETOGA DUHA NEPOKORIVOG-MIROLJUBIVOG  srBskOG NARODA. AMIN!!

  

3  Форум / Разно / Molba patriotizma послато: Јун 25, 2012, 20:29:10
MOLBA PATRIOTIZMA

Poznate Patriotske stranke SRBije  : DS, SPS, LDP, URS, DSS, PUPS na celu sa njihovim liderima, odgovornim clanovima, odbile su demonstrativno osnivanje  nove vlade, kao jasan  znak protesta i cinjenice da u SRBiji i dalje vlada nepodnosljiva ,, ANARHIJA“ , koja je dojadila, kako SRBskom tradicionalno nepokorivom narodu, Bogu, prema SRBima prijateljski uvek naklonjenoj Evrounije, tako i plemenite, demokratske, prijateljeske Amerike i naravno nasim dugogodisnjim iskrenim prijateljima Rusima, Kinezima, Turskoj, svim Islamskim i ostalim prijateljskim zemljama.

Njihovo odbijanje osnivanja nove vlade i neskriveno ogorcenje zbog ocigledne korupcije, nemorala, kriminala, nesavesnih, neodgovornih politicara, je razumljiva, njihova iskrena zabrinutost je opravdana, zasto je kriva sigurno njihova svima dobro poznata dugogodisnja posmatracka ,, ULOGA “, koja im je verodostojno smetala da se prepuste predanom radu, koji je ocima vidjeno, na grbaci dozivljeno,  bio u tudjoj pameti, rukama.

Upravo iz tih zaista opravdanih, razumljivh, istinitih razloga su sve gore navedene patriotske stranke uputile ,, MOLBU“ cenjenim, postovanim, dostojanstvenim, savesnim, odgovornim ,, SVETOSAVCIMA “ generalima, oficirima, aktivnim, penzionisanim, vojske i policije SRBije da pod hitno uvedu vec dugo godina sa strpljenjem ocekivano, preko potrebno, spasonosno, iz vanredno stanje, koje je neophodno za uvodjenje reda, socijalnog mira, blagostanja. Ono je garancija da ce postojeca poznata ,, ANARHIJA“ biti u korenu unistena, posle cega se moze slobodno poceti na demokratski nacin sa radikalnim , u svetu jedinstvenim promenama, celokupnog drustvenog sistema, sto sluzi  iskljucivo dobru i uspesnoj odbrani interesa tradicionalno nepokorivog  srBskOG Naroda.

Molbu patriotskih partija razumeli, shvatili, Bogu molili,  pozdravili, podrzali  i blagosiljali su svi HRISTO-PREOBRAZENI politicari Evrounije, Turske, narocito plemenite, prijateljske, primerne demokratske Amerike, kaja se uvek zalagala za dobro stanje u svim zemljama , pa makar bilo i iz VANREDNO I BEZ OBZIRA KOLIKO DUGO TRAJALO ,
sto znaci da nepokoriv SRBski narod sebe moze smatrati jednim srecnim narodom i da je podrska Amerika vrlo jasan signal za pravedno resenje pitanja Kosova u korist srBskOG naroda, a na plemenit predlog koji dala u zadnje vreme vrlo aktivna i efikasna Turska diplomatija.  Blagosiljanja, podrske nasih tradicionalnih prijatelja Rusa, Kineza i ostalih politicara zdravog razuma, nije izostala, sto je od Istorijskog znacaja.

Odgovor cenjenih, postovanih, dostojanstvenih savesnih, odgovornih SVETOSAVACA  generala, oficira, aktivnih, penzionisanih, vojske i policije ocekuje se verovatno u toku dana, sugurno u toku ove noci.U IME OCA, SINA, SVETOGA DUHA I NEPOKORIVOG srBskOG NARODA. AMIN !!!

4  Форум / Свет / Одг: Извршно наређење послато: Април 01, 2012, 10:09:21
Драгане,

драги пријатељу, ,, СВЕТОСАВЦУ "ПРАВОСЛАВНИ БРАТЕ,

Бог ти је рећи даровао, Ти си их јавно саопштио, своју
моралну и духовну обавезу си сад и овде ,, ИСПУНИО " а
ја Синиша Радосављевић-Светосавац : ,, БЛАГОСИЉАО ".

Прошла су времена: ,, ПРАЗНИХ ФРАЗА ", дошло време
,, ДЕЛА ", свега што је паметно и за све опште добро,
треба подржати и ,, БЛАГОСИЉАТИ". Сви који то раде,
себе и оно-га кога благосиљају,  морално и духовно
на један далеко већи ниво ,, УЗДИЖУ" , РАДОСТ у срцу
мир и спокој у души ,, ОСЕЋАЈУ ". А управо ТО сад и овде
Милиони СРБкиња, СРБа требају.

Твој пријатељ

Синиша - Светосавац
5  Форум / Разно / Драга наша СРБадијо послато: Април 01, 2012, 09:29:23
Тема : ,, ДРАГА  НАША СРБАДИЈО “
Пише : Синиша Радосављевић, Раб Божији
Место : Овде и сад
Датум : 24.март. 1999 године
Одобрава : ,,ИСТИНА “ неприкосновена владарка 3 миленијума, Божија воља, правда уз помоћ Исуса Христа, заштитника и пријатеља срБскОГ народа.,, ДРАГА НАША СРБАДИЈО “

Драга наша на Косову СРБадијо,
Бог je вамa  животе радо поклонио,
Да живите  где живите одредио,
Све Србе под капом Небеском,
Са вама морално, духовно ујединио
Једно Биће звано СРБи даривао.

Сваком од вас  добро желимо,
Вашу слогу, храброст, фамилију,
Из дубине срца,  душе, вреднујемо,
Сад и овде - ,, БЛАГОСИЉАМО “.
Свим Вашим, нашим душманима,
Јасно, гласно јавно поручујемо :
Издајицо у животу пролазиш онако
како си почињеним гресима заслужио.

Бог твоју недужну чељад поштедео,
Сваког добрa подарио, благосиљао,
Да се пробуде, освесте помогао,
Поштен вам руку ,, СЛОГЕ“ пружио.
Са СРБима целог света сад и овде
Рођење новог бића СРБи прославио.

Драга наша са Косова СРБадијо,
Ваше страданије је и наше,
Није случајно већ намерно.
Оно је потребно, са собом доноси
што нам је до сада недостајало,
преко потребно спасење - ,,СЛОГУ “ .
Сво што се вама дешава, део је нас
Свих Срба под капом небеском.
То у нашим срцима, души осећамо

Ви сте свакодневног живота,
наше стварности , духовни део.
Део који не може да узме издаја,
Неморал, несавесност, неодговорност,
Добровољних слугу, робова, жртава
Интереса, капитала, наших изрода.

Све што вам се дешава није случајно,
Све је планирано, од Бога одређено.
Изузетна прилика да се освестимо,
Опасуљимо, бисер спасења ,,СЛОГУ“
За вјековем вјекова прихватимо,
Ујединимо, све душмане наше
Са ових простора протерамо,
Издајницима СРБског народа
Званични статус Азиланата
6.маја 2012 године DAN IZBORA
Сад и овде радо даривамо.
Вама, нашој   браћи, сестрама,
Пријатељима Севера Косова,
као дар 3 миленијума поклонимо,
Зла и беде заувек ослободимо.

Дан избора је и дан свих дана,
Показује ко кога цени, поштује
Ко кога и због чега јавно издаје .
Аманет древних, увек блиских
Предака сад и овде не поштује.
Свом народу леђа окреће, одриче
Шта то радиш СРБски издајниче?
Да ли сте свом народу пријатељи
или душмани у гресима огрезли.

Светосавски уздигнута три  ПРСТА ,
издајниче почетак је твог краја,
Знај, милост не очекуј, ње нема.
Она ти је вољом народа ускраћена.
Сваки СРБин је на дан избора
Јавно 3 света скупљена прста подигао
за вјекове, вјекова својим сестрама,
увек драгој, непокоривој  браћи,
 дубоком КОРЕНУ наших предака
радошћу, миром у души, придружио,
Имена издајника гласно изговорио,
Моралну - духовну обавезу је испунио,
Радост у срцу, мир, спокој у души осетио,
Те вечери мирно заспао, леп санак уснио.


Драга наша на Косову СРБадијо,
Ви сте са нама , Србима целог Света
У нашим мислима, нашем срцу,
душама и корену наших предака,
тај непокириви корен је трн у оку
дамаћим издајницима, изродима,
он је њихов јавни тужилац и судија.
6.5.2012 дана избора, дана свих дана,
СВЕТОГА ГЕОРГИЈА ПОБЕДОНОСЦА.

Дан који краси драги камен  -,, СЛОГА“,
ДАР НЕБА, СВЕТОГ САВЕ И НАРОДА,
А И НАШЕГ СВЕТОГ КНЕЗА ЛАЗАРА
БОЖИЈЕГА НАРОДА срБскОГА,
Дан када се бије морално духовна битка.
Битка за спас не само СРБкиња, СРБа
Са севера нашег древног старог блага,
Светиње, културне баштине, Косова -
већ за дефинитивно уједињење СРБа
Под капом небоског, срца, чистих душа,
Једног, ново - ВАСКРСЛОГ Бића  СРБИ –
ИМЕНОМ БОЖИЈИМ КРШТЕНО!
Сада, свагда, увек и у векове векова,


Дан избора, маја месеца, дан свих дана,
Значајан дан, дан свих дана и испита:
Памети, будности, свести, савести,
Одговорности, части, самобитности
Вере, морално- духовних обавеза.

Дан избора, три спојена  прста,
Бисер, драги камен ,, СВЕТОСАВЉА “
Знак је Оца, Сина и Светога Духа,
Сложних Србкиња, Срба деце Божије,
Добронамерна и  одлучна порука
домаћим издајницима, изродима,
Страним душманима, срБскОГ народа,
Искрена и милосрдна ,, ОПОМЕНА“ :

Издајници, изроди и душмани
Овоје порука са Севера Косова,
под капом небеском сложних,
одлучних, непобедивих Патриота,
достојанствених СРБкиња, СРБа
једног новог Бића звано  СРБи !


У ИМЕ ОЦА, СИНА, СВЕТОГА ДУХА И НЕПОКОРИВОГ срБскОГ НАРОДА. АМИН !Странице: [1]
Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!