|
|
|
|
|
|
Srpkinja
|
 |
« Одговор #106 послато: Април 27, 2013, 14:23:10 » |
|
•Vlast opravdava sredstva koja joj narod daje. Uvek stiže do cilja.Danica Mašić  Бритко и иронично.Народ је безлична маса која не даје ништа,политичари отимају све у име демократије,речи која симболише нешто што не постоји. Moka, na tvoj divni komentar ja bih samo dodala: IZDVOJENI IZ MASE SAMO MENJAJU OBLIK.A neki su se toliko promenili da više i ne liče na sebe.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Cuburac
|
 |
« Одговор #108 послато: Април 27, 2013, 21:35:34 » |
|
• Dok je Kosovo država samo na papiru, Srbi će je stalno cepati. Danica Mašić
Ja sam tvoj obozavatelj ma kako to zvucalo drugima, bas me briga.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Srpkinja
|
 |
« Одговор #109 послато: Април 29, 2013, 12:10:02 » |
|
• Dok je Kosovo država samo na papiru, Srbi će je stalno cepati. Danica Mašić
Ja sam tvoj obozavatelj ma kako to zvucalo drugima, bas me briga. Da aforizme svako shvata na svoj način, potvrđuje i ovaj aforizam. Dok Čuburac daje pozitivno mišljenje, na jednom blogu to smatraju sramnim komentarom.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moka
|
 |
« Одговор #130 послато: Јун 08, 2013, 02:16:11 » |
|
• Prijatelji su kao kočnice. Otkažu kada se najmanje nadaš. • Izgubio je kontakt sa prijateljima, kada je počeo da se oslanja na njih. Mašić Danica Савршено прецизно.Пријатељи су само они који ти помажу кад си на дну,у безнађу и без пара.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cuburac
|
 |
« Одговор #136 послато: Јун 13, 2013, 08:09:56 » |
|
• Iz krize nas može izvući samo otvaranje fabrika za reciklažu otpada. Besplatnih sirovina za preradu je u izobilju na sve strane.
Danica Mašić Ovo jeste dobar aforizam, ali je u sustini apsolutno tacno (uostalom kao i svi tvoji aforizmi) cisto sa ekonomske racunice i gledista, samo nema ko da zasuce rukave i da pocne da radi u zemlji.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Srpkinja
|
 |
« Одговор #137 послато: Јун 13, 2013, 08:22:40 » |
|
• Iz krize nas može izvući samo otvaranje fabrika za reciklažu otpada. Besplatnih sirovina za preradu je u izobilju na sve strane.
Danica Mašić Ovo jeste dobar aforizam, ali je u sustini apsolutno tacno (uostalom kao i svi tvoji aforizmi) cisto sa ekonomske racunice i gledista, samo nema ko da zasuce rukave i da pocne da radi u zemlji. Zasukaće oni najkraćih rukava, ali neki će im pokazati i lakat.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|
|
|