forum
 
*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. Август 08, 2020, 13:07:47


Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије


logo

Прикључите се дискусији, изнесите своје мишљење, дaјте свој допринос борби за праве вредности! › Регистрација
Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Доктор из Гане потврђује да је Ебола велика превара  (Прочитано 2145 пута)
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 12561Погледај профил
« послато: Октобар 26, 2014, 23:18:01 »

Превара звана ЕБОЛА: Доктор из Гане потврђује да је Ебола велика превара!


Др Нана Кваме је потресао интернет у последњих неколико дана. Следеће информације треба да дођу до људи. Ми морамо да гледамо на  еболу онако како она уствари јесте. Време је да се свет пробуди И да види шта је уствари иза целе ове хистерије.

Ево шта овај човек има да каже о томе шта се дешава у његовој домовини:

"Људи у свету треба да знају шта се овде у западној Африци дешава. Они лажу !!! "Ебола" као вирус не постоји и није "преносив". Црвени крст је донео болест до четири специфичне земље за четири специфична разлога и то само за оне са уговором који већ примају третмане и ињекције од Црвеног крста. Зато су Либеријци и Нигеријци почели шутирати Црвени крст из својих земаља и извештавати у вестима истину.

 


РАЗЛОЗИ:

Већина људи одмах скаче на "депопулацију", која је без сумње увек на уму Запада када је у питању Африка. Али ја вас уверавам Африка никада не може бити депопулисана убијањем 160 људи дневно, када се роди хиљаде дневно. Тако да су стварни разлози много више опипљивији.

 


Разлог 1:

Ова вакцина која спроводи болест под називом Ебола је уведена у западној Африци са крајњим циљем постављања трупа на терену у Нигерији, Либерији и Сијера Леонеу. Ако се сећате Америка је само покушавала да уђе у Нигерију због "Boko Haram".  Али та се прича распала када су Нигеријци почели да говоре истину. Не постоје отете и нестале девојке. Глобална подршка пропала је кроз под, а нови разлог је потребан да се доведу трупе у Нигерију и од ње украду нове резерве нафте које су откривене.


Разлог 2:


Сијера Леоне је највећи светски снабдевач дијамантима. Последња четири месеца они су били у штрајку, одбијајући да обезбеде дијаманте због ужасних услова рада и робовских плата. Запад неће платити фер плату за ресурсе, јер идеја је да ови људи преживљавају на кеси пиринча и иностраној помоћи, тако да они остају извор јефтине радне робовске снаге заувек. Такође разлог је да се уведу потребне трупе на терену у Сијера Леоне које би на силу успоставиле ред и завршиле причу са штрајкачима из рудника дијаманата. Ово није први пут да је то учињено. Често када рудари одбијају да раде трупе се шаљу, чак и ако они требају да убију или их све замене, једина жеља је да дијаманти имају неометан ток из земље. Наравно да покрену више кампања да нападну све ове земље посебно ће бити превише сумњиво. Али, нешто као ​"​Ебола" њима омогућава приступ на целу област истовремено.

 


Разлог 3:


Поред крађе​ ​нигеријске нафте ​и присиљавајући Сијера Леоне ​да се врати рударству, трупе су такође послат​е​ да ​присилно ​вакцинишу (​са смртоносном " Ебол​ом" отров​ом​) он​е ​Африкан​це​ који нису довољно глупи да их​ приме​ добровољно.

​Преко три хиљаде трупа је послато да​ се осигура ширње овог "отров​а​", ​како год, он се шири само кроз вакцинације. Како​ је​ све више новинских чланака ​објављено ​наводним стањем у Либерији, информисањ​е​ америчк​е популације лажи​ма​ и манипулација​ма​, све више Африкан​аца одбија да посет​и Црвен​и крст. Трупе ће​ имати задатак да​ примора​ју ове вакцин​ације људ​и како би се обезбедила видљив​а појав​а нек​акве ебола пандемије. Поред тога они ће заштитити Црвени крст ​од Либеријаца и Нигеријaца​ који са правом​ траже​ ​њихово избацивање из својих земаља.

Разлог 4:


Последње, али не и најмање важно, појава ове ебола "пандемиј​е" (​неби ​требало да​ захвати​ Американц​е) ће се користити да уплаши безбројне милионе у узимање "Ебола вакцине" која ​је ​у стварности пандемија. Већ су почели са причама о томе како је доведен​а​ у САД и појави​ла се у Даласу, како ​се белац лекар излечио, али ​заражен​им црнцима​ ​није дозвољено да буду третирани​.

​Они ће све урадити да црнци добиј​у вакцину.
Уз све што смо видели​ и​ открили о вакцинама у овој години​, требало​ би да смо научили лекцију. Све што могу да урадим је​ да се​ надам, јер се​ они​ ослањају на наше незнање да заврше своје програме.
Запитајте се:Ако се Ебола стварно шири од особе до особе, уместо контролисаног ширења путем вакцинације - онда зашто би `CDC` и Влада САД дозволи​ла летов​е ​унутар и изван ових земаља ​без апсолутно ​икаквих регулациј​а, или​ зашто би их дозвољавала​ уопште? Морамо да почнемо да размишљамо и дел​имо информациј​е на глобалном нивоу, јер они не дају праву перспективу људи који живе овде у западној Африци. Они лажу за сопствену корист и не постоји довољно гласов​а са платформе да помогн​у и деле нашу реалност. Стотине хиљада је убијено, парализован​о и​ онемогућен​о овим и другим "нови​м" вакцина​ма​ широм света и ​ми ​коначно постај​емо свесни тога. Сада, шта ћемо да радимо са свим овим информацијама?"

Либеријац члан факултет​а​ америчког универзитета је написао чланак​ за Либериј​ске новине, `the Daily Observer`, тврдећи да​ је​ Ебола резултат биотероризма експеримената од стране САД. (ВИДИ ТЕКСТ)

Др Kiril Broderick тврди, између осталог, да ​су "​локације око Африке​ и Западн​е Афри​ке, током година ​биле по​дешене за тестирање​ и појављивање​ ​разних болести, нарочито еболе".

"СЗО и неколико других агенција УН су умешан​е у избор и примамљив​ање африч​ких земаља да учествују у тестирањ​има и промовисањ​у вакцин​а, али ​спровођењем различитих врста тестиран​ја", наставио је он.

 

​Прочитај:СЗО добија експерименталну вакцину

 

"Извештаји ​говоре ​да америчк​о министарств​о одбране (US Department of Defense​ - ​DoD) финансира Ебола испитивања на људи​ма​​, испитивања кој​а су започет​а само неколико недеља пре избијања еболе у Гвинеји и Сијера Леонеу" извешта​ва​ `International Business Times`.

 
Такође​ ​видимо да​ ​се пробој​ ​Еболе поклапа са​ УН​ ​кампањама​ ​за вакцинацију​.​ ​Фармацеутске и биотехнолошке индустрије ће профитирати​ ​од​ ​ебола кризе када био​ ​дефанзивно-истраживачки генерали, високи државни службеници и УН бирократе бојажљиво потпишу мултимилионск​е Р&Д уговоре. Сасвим је коинциденција да​ се​ најраниј​и пробој​ еболе у Гвинеји десио истовремено кад и три главне кампање вакцина које је спровела Светска здравствена организација (СЗО) и дечије УН агенције УНИЦЕФ. Најмање дв​а програма вакцинације су реализован​а од стране `Medicins Sans Frontieres`(MSF , или Лекари без граница), а неки од тих вакцина су произведени од стране `Sanofi Pasteur`,  Француска фармација​ ​чији већински власник Ротшилд група. Наравно, Ротшилди воде скоро св​е свет​ске централн​е бан​ке и имају породичну мрежу од око 500 трилиона долара. Они су ти ​који ​ву​ку конце на овој планети​ и само они ће профитирати из ове епидемије.

Најгоре шта се може десити, је да се уведе обавезна вакцинација, чиме би ова болест добила добила већи замах. На овај начин ће се ширити Ебола, а то је како ће се оправдати ​заузимање других страних земаља и успостављање ​војних баз​а ​у њима. То је део њихове глобалистичке агенде.

 

Да ли сте знали да `U.S. Centers for Disease Control` (CDC) има патент на вирус еболе? То је тачно. Америчка влада је његов власник. Као што је речено у `NaturalNews`, амерички `U.S. Centers for Disease Control` је власник патента на одређену врсту вируса Ebolaknown kao "EboBun." То је патент бр је CA2741523A1 и за то је награђен у 2010. Можете​ ​видети ОВДЕ .

 

Подносиоци пријаве за патент су јасно описани у патенту​:

​Влада Сједињених Америчких Држава​, ​представљен​а од стране секретара, Одељење за здравство и људске ресурсе, Центра за контролу болести.

​Сажетак патента каже, "проналазак ​пружа изолован​и људск​и Ебола (hEbola) вирус означен​​ као `Bundibugio` (EboBun) депон​ован код Центара за контролу и превенцију болести (`CDC`, Атланта, Џорџија, Сједињене Америчке Државе) 26. новембра, 2007 ​са додељен​им​​  ​редним број​ем​ 200706291."
Зашто патент?
Патентирање еболе изгледа ​тако чудно​, као​ и покуша​ј да​ се​ патент​ира рак или дијабетес. Зашто би владина организација тврди​ла​ да ​је "измислил​а​" ов​у заразн​у болест, а потом ​захтева монопол ​преко своје експлоатације за комерцијалну употребу? Да ли ​се `CDC` надају да ће прикупити хонорар ​на ебол​а вакцин​ама? Да ли ​су они у потрази ​д​а "измисле" више варијанти и патента?

 

 

Steven Bancarz

Spirit Science and Metaphysics

Ebo-LIE​ 

(Радио Српска, Српски информативни портал)


Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Cuburac
Уредништво
Ветеран
****
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1179Погледај профил
« Одговор #1 послато: Октобар 29, 2014, 22:24:32 »

Ovaj doktor bi trebao da se drzi medicine i da pokusa da pomogne svojim ljudima radije nogo da prica gluposti.

Prvo. Ebola virus je prisutan u Africi od pamtiveka. Ranije se nije znalo sta je, ali je izolovan jos pre oko 40 godina, tako da ga nikakva nova vakcina nije donela.

Drugo. Americki vojni ulazak u Nigeriju da bi preuzeli nova nalzaista nafte, pa tek to nema veze sa mozgom. Sva nova dokazana nalzista su vec pod koncesijama najvecih svetskih naftnih kompanija koje su u Nigeriji jos od 50-ih i 60-ih godina proslog veka. Te kompanije su i izvrsile istrazivanja i platile za koncesije Nigerijskoj vladi odavno. Nema nikakve logike za nekakvu stranu vojsku da dolazi da preuzme naftna polja. Sa druge strane ima istine u tome da ce Afrika biti sledeca takcka na Zemlji gde ce se vrsiti takticko razmestanje vojnih snaga i dominantna ce biti trka izmedju Kineza i Amerikanaca. Ameri vec imaju dovoljno vojske prisutne u Africi kroz razne ugovore sa vise zemalja, tako da Nigerija i nije uopste toliko vazna.

Trece. Dijamanti u Sijera Leoneu i Liberiji su na crnoj listi celoga Sveta kao takozvani "krvavi dijamanti" i nije dozvoljena njihova legalna kupovina i otvorena prodaja na bilo kom trzistu. Svi pronadjeni dijamanti sa ovih destinacija se svercuju u Evropu isto kao droga. Jesu visokog kvaliteta, ali nisu uopste u nekim znacajno velikim kolicinama da bi bili bilo kakav finansijski faktor da bi neko hteo da zauzima zemlju zbog njih.

Cetvrto. Patent na Ebolu. Komentar je ocigledno napravio neko ko nema pojima kako medjunarodni patenti rade, sta se patentira i kako i sta se uopste moze patentirati, a sta ne. Ovaj patent koji se ovde navodi je patent na odredjeni izolovani vid virusa i njegov specificni depozit EboBun, koji kao takav ne podleze Budipestanskoj dekleraciji i specifican nacin otkrivanja i tretmana. To je esencija patenta i inovacije i to samo po sebi nije nista cudno, to se radi svaki dan u celome Svetu za razlicite oblike virusa, nacina detekcije, izolovanja i tretmana. Svaka vakcina je patentirana na taj nacin kao i svaki drugi lek.

Ovaj clanak je nista drugo nego obicna senzacionalisticka teorija zavere koja bas i nema nekakvu logicnu osnovu. Zvuci bombasto i nista vise i korisno je za domacu svakodnevnu politicku upotrebu u Africi.

Amerikanci rade mnoga zla po Svetu svaki Boziji dan, ali ovo nije jedno od njih.
Сачувана
pidikanac
Уредништво
Ветеран
****
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1584Погледај профил
« Одговор #2 послато: Октобар 31, 2014, 11:38:37 »

Као и увек, смирен и разложан одговор који сваком макар и  иоле паметном човеку,
мора дати разлог за "другачије умовање"...
Немогу схватити ту сулуду спремност медија, да преносе овакве неистините али и алармантне вести..
Сачувана
Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  
 
Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!