forum
 
*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. Јул 23, 2018, 01:49:59


Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије


logo

Прикључите се дискусији, изнесите своје мишљење, дaјте свој допринос борби за праве вредности! › Регистрација
Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Београд - град духова, хомосексуалаца, лезбејки и полиције  (Прочитано 1820 пута)
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« послато: Септембар 29, 2014, 04:45:47 »

Већ неколико дана над Београдом се надвила, као зла коб, та дуго најављивана, па померана, геј парада.

Влада Србије се на врло ружан начин поигравала са свим грађанима Србије, вешто кријући своје намере. Нико тачно није знао, шта ће Београд и житељи тог града да доживе ових дана. Додуше, могуће да је са некима понешто и договарано, али са грађанима Србије који су од свега овога имали трауме, сигурно није.

И десило се да смо имали у најави, сем поменуте, геј параде, неколико окупљања.

Монах Антоније и "Истинољубље" су међу првима заказали, и МУП-у пријавили традиционалну `Литију против геј-параде`, за Крстовдан, 27.септембар у 17 часова, од Патријаршије ка Народној Скуптшини.

Двери су на исти дан, али у 19 часова на Тргу Републике заказали `Народни протест против педербала`, с тим што би се у оквиру протеста приказао забрањени руски филм "Содом".

А за недељу, 28.септембар, у 12 часова, ОБРАЗ је заказао окупљање под називом, `Парада поноса — истина уместо лажи`, од Саборне цркве до Споменика српским и руским браниоцима Београда.

Они који су били дужни да дају информацију која окупљања су одобрена, а која не, су ЋУТАЛИ. У тој тишини дошла је и субота 27. септембар 2014. године.


***


Уместо саопштења ко ће у Београду моћи да искаже своје (НЕ)задовољство, на места окупљања је дошла полиција. Огроман број полицајаца, са свим оним њиховим разноврсним униформама, тако да се човеку учини, када их погледа, да не живи у Србији, већ негде у Америци, Немачкој или можда Енглеској.

Јаке полицијске снаге су биле распоређене испред Саборне цркве, а велики број припадника Жандармерије опколио је стотинак верника који су носили  српске заставе.


Том приликом је подмукло ухапшен монах Антонијe, али је народ и поред тога наставио да се окупља испред Саборне цркве.***За то време на Трг Републике су почели да пристижу грађани који су се одазвали на позив Двери.
Врло брзо Трг је био скоро препун.


Полиција није хтела да затвори саобраћај испред Народног позоришта, иако је било преке потребе за тим, јер су окупљени били и на улици. И сама сам се уверила у то, јер ме умало није ударио један аутобус који је у приличној брзини долазио из Француске улице. Из разговора са једним саобраћајцем, речено ми је да им НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ да обуставе саобраћај, што је указивало само на то да ову власт НИ МАЛО не интересује сигурност и безбедност њених грађана, него само ЛАЖНА слика која би била створена преко њихових медија.Знамо добро када се каже, да саобраћај није затворен, да онда, као и нема много окупљених на одређеном месту).
Међу окупљеним народом, видно је било присуство свештених лица....наставља се...
« Последња измена: Септембар 18, 2017, 02:46:33 Гога » Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #1 послато: Септембар 29, 2014, 06:16:31 »

... наставак...После уводних речи неколико говорника, које је пратило скандирање највише Русији, а доста погрдних речи су упућиване српској влади, нарочито Вучићу, почело је приказивање забрањеног филма "Содом"


Када се завршило приказивање филма, присутнима се обратио Бошко Обрадовић, који је саопштио да ће се једно извесно време сачекати информација о одлуци, да ли ће се одржати геј парада или не. Ту одлуку би требало да донесе владина комисија за безбедност, која је управо тог тренутка заседала.Затим је је прогласио завршеним тај скуп, захвалио се свима који су се одазвали и позвао је присуне да у случају, да парада буде одобрена, да се у недељу (28.септембра) окупе у 16 часова испред храма Св.Саве, одакле ће кренути  Литија ка центру града.

Приметила се очигледна реакција једног дела присутних (да ли због тога што су сматрали овај термин за недељно окупљање, 16 часова, закаснелим, с обзиром да ако у 12 часова буде одобрена геј парада или зато што се тог тренутка није кренуло у протестну шетњу)
Зато се један део народа спонтано издвојио са Трга и кренуо у шетњу, Коларчевом улицом, али ту је ЧЕКАЛО ИЗНЕНАЂЕЊЕ.


Велики број полицајаца је буквално затворио Коларчеву улицу и даље се није могло. Одмах  поред палате Албаније (а са леве стране се налазе просторије Демократске странке) колона је била заустављена и ту је дошло и до неких ситних инцидената, бацања петарди, бакљи.Врло брзо се то утишало и испред кордона полиције су остала углавном свештена лица и десетине мушкараца, понека жена, који су држали у рукама иконе и крстове.Они су све време тихо певали, читали молитве, мирно стајали лицем у лице са кордоном полиције.Нисам сигурна да ли су они званични припадници СПЦ или су рашчињени монаси, свеједно, али су на мене ту ноћ оставили неизбрисив траг кога ћу се увек сећати. Осветлали су образ свима онима, који тог тренутка нису били ту, а требали су!


Ове монахиње и монаси су одлучили да ту остану до ујутро, нису хтели да се помере, имали су за циљ да дочекају геј параду.

Такође, нећу моћи никада да заборавим и обраћање Бошка Обрадовића из `Двери`, тој малој групи људи, путем мегафона. Позивао их је да се разиђу, јер наводно он има сазнање да се парада срама ипак неће одржати тај дан, у заказано време...


ИНТЕРЕСАНТНА  је његова улога у вези свих тих дешавања око (НЕ)отказивања ових "парада поноса"
Можда би касније неко требао да се позабави тиме, шта је његов "задатак" требао да буде свих ових година, када је народ био, на неки начин спреман да одреагује да се ипак овакве накарадне и срамне манифестације у Београду не одрже??!!!
Негде око 1 сат иза поноћи, полиција добија наређење (од некога) и она покушава брзо да га изврши....наставља се....


« Последња измена: Септембар 18, 2017, 03:57:54 Гога » Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #2 послато: Септембар 29, 2014, 07:44:52 »

... наставак...

Полицији стиже појачање,и у том тренутку се десило нешто што ће остати као једна ужасно мучна ситуација, која ће тотално променити моје мишљења о нашој полицији.

Полицајци су били доста бројнији, а број људи који су били насупрот полиције се смањивао, одлазили су кући....да би на крају око 1 сат, остала само једна група од око двеста људи, од који је њих стотињак имало те иконе и крстове.
Полиција је хтела да их склони на тротоар, они су одбили и поседали на улицу. Било је ту и неколико монахиња. Онда су неки (да ли жандармерија, специјалци, појма немам, било је 4 врсте униформисаних полицајаца) почели да вуку људе по улици и носе до тротоара.
Ужасно је то било гледати, а нарочито њихово драње:
"ПРЕСТАНИ да певаш",....( свештеници и људи са иконама су и даље наставили тихо да певају, да се моле)


Одгурали су их на леви и десни тротоар и ту их опколили, да би ослободили улицу за саобраћај, који је одмах и кренуо, као да се НИШТА ту није дешавало.Људи са иконама су остали у обручу полиције. И поред тога, они су решили да остану до зоре и да се супроставе педербалу.

« Последња измена: Септембар 18, 2017, 03:42:26 Гога » Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #3 послато: Септембар 29, 2014, 10:14:17 »

Центар Београда је од раног недељног јутра био под полицијском блокадом, због најављене геј параде.

Јаке полицијске снаге, са опремом за разбијање демонстрација, блокирале су оклопним возилима све улице ка ужем центру града - од Славије до Железничке станице.

Жандармерија, интервентна полиција и друге специјалне снаге су распоређене на свакој раскрсници, као и испред државних институција.


Ако је неко хтео из Кнез Михаилове, поред хотела Москве да се прошета до Славије, овај пут је то заиста било НЕИЗВОДЉИВО. Многи грађани нису могли, не само на време, него никако да стигну до увече, у своје куће.

И због чега све то ? Због чега се потрошише толике паре?

Српски властодржци су жртвовали многе животе својих грађана, да би приуштили једној малој гупи да у недељу баханалише несметано центром Београда. И све то уз прескупу  заангажованост полиције. Исто тако до Славије није могло да се дође ни заобилазним путевима. Све комункације преко центра су биле блокиране, не само полицијом наго и оклопним транспортериама, воденим топовима, хамерима, и ко зна чим све још.
Сви су у недељу били заробљеници сопственог града.Ево како је изгледало Теразије тог дана,Чак је и са неба контролисано да случајно неко не пробије кордон,


Ево још неколико интересантних слика,Једно време је на Теразијама био и водени топ,Са свих страна је стизала полиција,


Овако је било немогуће ући у било коју улицу, као што је то био случај и са овом улицом, улицом Народног фронта,

Град је био блокиран све док учесници ГЕЈ параде нису завршили своју шетњу испред Народне Скупштине.


Интересантан догађај се десио испред владе. Мени врло `симпатичан`   Зеленко

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=e77yd1pK9dA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=e77yd1pK9dA</a>« Последња измена: Септембар 18, 2017, 10:56:00 Гога » Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
pidikanac
Уредништво
Ветеран
****
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1583Погледај профил
« Одговор #4 послато: Септембар 29, 2014, 11:21:27 »

Гледам и неверујем својим очима! Кад бре народе, ова наша мала и распродата Србија, стиже да овако савремено и по последњим нормама западне праксе, опреми  и организује своју полицију? Зна се да нам је војска осиромашена и скраћена на пар јадних корпуса са застарелим оружјем, са логистиком која је остарила и пред својом сопственом смрћу, чека на последњи ударац.

Зна се да нам је привреда обезглављена, да свуда влада беспосленост, да чак и они који раде, месецима не примају плате, да им се не уплаћују обавезни доприноси за ко зна која сва потребна осигурања, зна се да нам је култура на умору, да држава стагнира у мучном издисају кад се губи и последња снага за отпор и опстанак.

Србија је на умору али гледам, српска полиција, све мислим да ме очи варају али истина је, обучена и са најмодернијом опремом по последњим  западним нормама, наоружана, снажна. У рукама тих људи који у строју и онако агресивни, изазивају страх и далеко су од оног старог, на које смо учени годинама, полицајац, твој брат и пријатељ!
Мрких погледа, кордон људи у савременим новим униформама и иза својих заштитних штитова, масивно одгурује поворке људи који демонстрирају. Пљуште ударци, палице погађају без разлике, и старе и младе, газе се слабији, кордон српске полиције је на делу, он штити ред и мир ове наше престонице.

Ништа не недостаје. Ту су водени топови, борна кола, механизација, читава полициска скаламерија је овде изложена и све уз очигледну спремност, да све пред собом погази, разјури, растера.

Из редова тог кордона силе и насиља, понекад излећу неки људи, у униформама су и види се да припадају полицији и жандармерији али опет, некако цивилно делују. Повезане су им главе неким марамама, све потсећа на време карипских гусара и пирата, ти српски службеници реда и поредка, попут уличних силеђија, јавно показују своју агресивност, кажњавају појединце из редова демонстраната, будно прате и спремно деле ударце!

Иза њиховог дригог реда, раде фотографске камере, фотоапарати снимају лица из делова демонстраната, све се бележи и памти, за наредни поступак.
Јер сутра већ, уследиће позиви и од безимених људи који су изражавали своју грађанску слободу, појавиће се имена, индивидуе, грешници и кривци које ће систем већ умети да заувек обележи.

Сва та силна модерна и савремена полициска опрема, дубоко дира део моје свести кад упоређујем све што нам је свакидашње, болно и увијено сиромаштвом, - са овим што српска полиција данас поседује.

Режим је нашао решење да се заштити! Да буде чуван и сачуван, да се одржи и против демонтрација, побуна, устанака и отвенених буна!
Вучић, Ивица и Тома могу мирно да спавају. Посао је одрађен, ред и ир у држави Србији сачуван.

А онда оипак надјачава наредно питање, све се врти око тога, болно ме притиска па га ево и овде јавно постављам:

" - замислите само, да смо ми нормалан народ, једна правно уређена и савремена држава, да имамо регулацију која служи напредку и народним потребама, да нисмо распродати и обезглављени, да нисмо пред пропашћу и на овим бедним гранама које се под нама ломе! Дали би тај Тома и тај Дачић, тај уображени и нарцисоидан Вучић, уопште и могли да владају. У једној сређеној и уређеној држави? "

Не би њима било место у Влади, не би имали утицај, народ би их се одрекао, изопачио,  јер у држави која има правну и праведну уеређеност, систем владавине и уз сва народна права, ова банда неби никад ником засела на грбачу.
Ту је проблем Србије, ту лежи мали зека који тражи кап воде за себе. И то са правом, по закону опстанка и живота које је највеће благо сваком оном, ко је угледао свет.
Србија, Србија је далеко од тога, далеко од правде, закона и државног уређења које служи народу. Не банди која над њим влада...
Сачувана
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #5 послато: Септембар 21, 2015, 02:17:10 »

...и ево прође година дана од ових, горе поменутих, догађаја, а већ су се скоро слични десили и данас. И још гори!!!

Србија притиснута многим проблемима, а најгоре од свега што је води корумпирана, неспособна и пре свега издајничка власт! Народ, ко народ, савио главу, ћути, трпи, скоро па је забио у песак, а власт се осилила и иде све даље и даље у својим лудостима, гурајући тако и народ и Србију у понор из ког највероватније неће бити излаза.

Србија је данас још више осиромашила, а у свету никад пониженији српски народ пролази кроз невероватне замке у које га уводи ова издајничка власт уз помоћ светских монструма….

Влада Србије се на врло ружан начин и ове године поиграла са свим грађанима Србије, дозволивши једној малој групи људи, да промовише своје `склоности`, за мој појам -изопачене,  демонстриране кроз некакву "параду поноса". Само они знају зашто су те перверзне баханалије назвали парадом "поноса".

Пре неколико дана, најављен је за дан уочи те "параде ПОНОСА" и уредно пријављен протест и Литија од стране монаха Антонија и "Истинољубља", све у намери да се уразуми посрнула власт да не дозволи да се понови брука од прошле године. То су они исти храбри људи који одолевају свим могућим притисцима у борби за заштиту ваљевске Грачанице да не буде потопљена.


Цитат

Владина геј-парада још једном брутално пљунула у лице већинској честитој Србији !!!


Пошто смо јуче у страдалној Грачаници уз освећени колач и вино молитвено прославили Чудо Светог Архангела михаила у грчкој Хони, поподне смо организовали, годинама већ обавезни, Протест и Литију у против за данас најављене геј-параде. Поред великих снага полиције било је ту разноразних смицалица од стране масонских државних органа да се родољубиви скуп омете… пред сам почетак нестао нам је адаптер од миксете- тако да нисмо имали квалитетно озвучење…
затим, намерно су организовали "Ролеријаду" која је дубоко ушла у наш термин скупа а чија је бина и бука умногоме заклањала и занемаривала нашу Православну Протестну Литију(тако да су се многи наши и вратили кућама и не приметивши нас где смо)
отац Жарко Гавриловић


Говорили су отац Жарко Гавриловић, брат Марко из `Српске Акције`, Весна Веизовић са `Васељенске ТВ` и монах-немонах Антоније.


Весна Веизовић са `Васељенске ТВ`


Марко Димитријевић из `Српске Акције`


Монах Антоније


Литија од око 400-500 људи (што је и успех у односу на савршену блокаду масонских медија, па чак и интернета(фејсбука)…) је уз Православне молитве химне кренула са Трга Републике до Владе РС где се задржала кратким говором, а затим наставила преко "Народне" Скупштине назад на Трг.На Тргу је било многих жеља да се остане целу ноћ као место даљег окупљања и протеста против одржавања сутрашње "скараде", међутим иако већег народа није било, неколико десетина верника је у духовној радости појало химне Богу на Тргу Републике све до 05. часова ујутру.

(Истинољубље)***

Након завршеног овог ЈЕДИНОГ протеста, учесници су одлучили да на Тргу остану целу ноћ и на тај начин покушају да спрече одржавање "параде накарадности"


За то време док су ови млади стајали уз споменик Кнеза Михаила,

преко Трга су пролазили неки други млади људи, скора па и не видећи ове поред споменика са транспарентима, и одлазили некуда без циља...


Једна група учесника овог протеста је певала и читала молитве,Поједини пролазници су прилазили монаху Антонију и започињали са њим разговор,


 и након тога, уз поздраве, одлазили својим кућама, а он са групом храбрих људи који су дошли са њим, на моменат напустивши "стражу"   манастира ваљевске Грачанице, су остали на Тргу Републике, да дочекају јутро верујући да ће им се придружити још неки грађани- Београђани- Срби и да ће заједно покушати да спрече одржавање срамне параде, чудних, однекуд послатих људи!!!


***


Цитат
РЕАГОВАЊА НА ИЗВОЂЕЊЕ ВОЈСКЕ И ПОЛИЦИЈЕ НА УЛИЦЕ БЕОГРАДА ЗБОГ "ПАРАДЕ ПЕДЕРА"!


Представници Удружења киднапованих и убијених на Косову и Метохији 1998/1999/2000 пошли су код Зида плача да искажу протест против одржавања педерске параде и укажу на ДИСКРИМИНАЦИЈУ према умрлим, несталим, убијеним Србима на Косову и Метохији и њиховим ближњима…  Певају црквене песме. Ту су људи који су провели целу ноћ на Тргу са оцем Антонијем.


Зоран Дамњановић:
Храму Светог Саве не може се прићи, нити се може ући у Храм, жандармерија је забранила приступ.Драгана Трифковић:

За Александра Вучића и његове сараднике на републичком и градском нивоу, одржавање параде педера је од "државног и националног" интереса. У том циљу он изводи војску и полицију да заштити ову повлашћену мањину кроз коју запад намеће своје "вредности" разврат, неморал и блуд. Заштита државне територије и права српског народа за Вучићев режим су само мртво слово у Уставу. За њих је Устав наређење Кирбија, Девенпорта, Бајдена, МекКејна и осталих вашингтонских и бриселских чиновника, по чијим налозима је предао Косово и Метохију и српски народ у покрајини шиптарским терористима и по чијим налозима организује параде педера у Београду.Максовић Светлана Сесил: Желе да покажу свету да грађани Србије нису против параде. Ето, толико су за, да мора војска да спречава те исте грађане да изађу на улице, да ти исти грађани сами плаћају (порезима) полицију и оклопна возила да их "чувају". Европска Србија!


Milan Oreščanin Fotograf & Ksenija Oreščanin Fotograf:

Ово што се управо сада дешава у Београду, права парада срама и разврата, облик је специјалног рата развратне патолошке мањине против свих вековних норми моралног и законског а по налогу страних освајача мајке нам Србије. Ово је прави терор патолошке мањине над нормалном већином грађана Србије. Ово је прави облик фашизма и бруталног насиља над већином нормалних грађана и над традиционалном Србијом.


Јоцо Бабић:
Не сме Фахријин син да пошаље жандармерију у НП заведе ред када маршира Зукорлићева ханџар дивизија и када Зукорлић прети и да уклоне таблу са називом Аћиф ефендије сарадника Немаца у 2 светском рату


Марко Радуловић:
Од педера који парадирају на улицама, много већи проблем су педери у фотељама, педери на позицијама са којих се креира друштво. Кад педери у фотељама, који деценијама урушавају бит овог народа, не буду више имали шансу да учествују у друштвено-политичком животу, кад буде направљен систем по коме ће такви завршити у затворима и лудницама, самим тим ће и друштвени систем бити без девијантних вредности које се полако са улица преносе и у школски и сваки други сегмет друштва, а војска и полиција би били у служби очувања здравог друштвеног система и нације, а не у служби разврата и накарадности.
Док се не суочимо са суштином, вртећемо се само у круг.
Виктор Радун:

То је циркусијада и парада перверзије и разврата, ништа друго. Ова земља је постала диктатура мањине над већином.

Геј парада је вид најперверзнијег западног тоталитаризма: показатељ да је једно друштво изгубило своју слободу.Звонко Михајловић:
Видим по сликама да је Београд данас окупирани град. Органи реда заводе ред здравима како би болесни промовисали своје накарадно сексуално опредељење.
Дођите на Косово и Метохију и удахните слободу. И овде је додуше окупација али мање боли јер је страна чизма у питању.Kisha D. Dorado:
А замислите да је у подршку неком националном покрету изведена оволика сила, специјалци и тенкови на улице. Прво би ови исти због којих имамо ово данас загрмели о фашизму , диктатури, и тиранији, тражећи заштиту по свету.
Ово је чист ЛБГТ фашизам, тиранија и диктатура. Од кога ми да тражимо заштиту? Ослободите моје улице!


Зоран Раковић:

МУП Р.Србије је постао синоним бруке и срамоте своје професије!!! Част ономе малом и занемарљивом броју полицајаца који се и не примећују у свом овоме шљаму!

ЗАКЉУЧАК: Сваки појединац и мањина могу да се иживљавају над нама докле год их штите структуре у узурпираним државним институцијама које примењују бруталну силу над сопственим народом.


Милица Ђурђевић:
ВУЧИЋЕВА СРБИЈА!
Топови на улици бране шачицу људи која се руга свим грађанима Србије! Забрањени су протестни скупови, превентивно похапшени појединци који су се отворено противили паради срама. Цео државни апарат ставио се на располагање промотерима разврата и непријатељима породице, културе и достојанства.Љуба Симић:

Србија 2015. Види се напредовала видно. Никад овакву окупацију бруталну, и суптилну није имала у историји. Јуче и данас град је под опсадом. Тужно и болесно. Видим ја да це Београд по ко зна који пут у историји бити сравњен.
Ко се склони на време биће срећан.

фото: Стево Мрђен
УКРАТКО О ДОГАЂАЈУ:

Параду је, говором, званично отворила "кума Прајда", драматург Биљана Србљановић. Било је присутно око 1.000 људи, ухапшене 54 особе, међу којима и Урош Мишић.

"Полиција је, како сазнаје N1 привела девет особа у Ломиној улици који код себе нису имали документа. Према незваничним сазнањима, они су из Обреновца а приведени су јер су имали (ПАЗИ САД!) – хулиганска обележја.
Закон не познаје категорију хулиганска обележја.
Шта су то хулиганска обележја, ко је овлашћено лице које процењује која су обележја хулиганска, а која не?"

Централне београдске улице од раних јутарњих сати биле су затворене за саобраћај. Уз већу групу Јапанаца, који су са интересовањем фотографисали полицијски кордон на Теразијама, било је и неколико туриста из Пољске и Енглеске, који су се појединачно интересовали о чему се ради…Први пут је параду подржала "ромска заједница у Србији", многи амбасадори страних држава у Србији, као и остали страни плаћеници у државној служби које плаћају из буџета грађани Србије, ВЕЋИНСКИ НАРОД КОЈЕ ОВАКВИМ ДОГАЂАЈИМА ВЛАСТИ ПОТПУНО ДИСКРИМИНИШУ, ПОТПУНО ПОНИШТАВАЈУ СРПСКА ПРАВА: НА ВЕРОИСПОВЕСТ КОЈА ЈЕ ВЕЋИНСКА ПРАВОСЛАВНА, КАО И ПРАВО НА ИЗБОР ДА СЕ ПОШТУЈЕ ТРАДИЦИОНАЛНА ПОРОДИЦА КАО ПРАВА И ИСТИНСКА ВРЕДНОСТ СРПСКОГ НАРОДА.

СРБИЈА(ДИЈА) 2015: Границе нам контролишу Арапи- Београд педери- А Срби? Они контролишу "даљинске управљаче"…

(ФБР)

« Последња измена: Септембар 18, 2017, 11:03:07 Гога » Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #6 послато: Септембар 18, 2017, 08:49:54 »

Овако је прошле године, скоро па неометано, прошла геј парада,


Под слоганом "Љубав мења свет"

ОДРЖАНА `ПАРАДА ПОНОСА`:
 Шетња гејева Београдом прошла без инцидената!

Потом верници кадили улице!


Парада поноса одржана је у недељу,18. септембра, у Београду, а екипа `Курира` све време је камером уживо преносила и шетњу учесника Прајда, али и протест верника који је потом уследио.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EldedcxmELw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=EldedcxmELw</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=s4Aw_Tv0axM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=s4Aw_Tv0axM</a>

С обзиром да су сви медији пренели и речима и сликом и снимцима овај догађај, а да ни један медиј, сем `Курира`, није ни поменуо да је у Београду ипак неко изашао на улицу да искаже свој протест против овог зла које нам је стигло са Запада, зато ћу да поставим само слике ове храбре и одважне групе која је тај дан све време била блокирана од огромне силе полиције, која их је држала буквално као таоце на једном месту, све док се парада разврата на Тргу Републике није завршила.

Онда су они кренули ка Тргу Републике да јавно искажу свој протест и негодовање што је Београд толико сати био блокиран и што је власт злоупотребила полицију да би заштитила један мали број људи, који су промовисали изопаченост и непримереност улицама Београда...

... наставиће се...
Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #7 послато: Септембар 18, 2017, 09:20:46 »

... наставак...

...наставиће се...

Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #8 послато: Септембар 18, 2017, 10:23:27 »

...наставак...


Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #9 послато: Септембар 18, 2017, 13:14:03 »

Киша растерала учеснике Параде,
спирајући њихове траговеДанас су улицама Београда шетали другачији, док смо ми исти са стране немо посматрали. Али не сви. У милионском граду се нашао један одважан младић, довољно храбар да искаже своје мишљење. Да због мањине, не треба да трпи већина. Да због њихове «Параде поноса» многи становници Београда нису могли  прошетати своју децу центром нашег вољеног града.
Јер, шта би тим малишанима рекли када би невиним дечјим окицама видели загрљене полуголе мушкарце, или пак девојке које ту у центру изводе плес више примерен филмовима за одрасле?Како објаснити малишанима ко је чика са роговима,или мушкарац у вртоглаво свисоким потпетицама, или пак тета обучена као жена мачка а није у току маскенбал, већ шетња коју називају Парада поноса.
Чиме се то поносе?


Својом другачијом сексуалном орјентацијом, коју нам покушавају наметнути као нешто нормално? Неоспорно је да свако има право на сопствене поступке, одлуке, избор, али је неоспорно да тај избор не треба некоме да се намеће.


Да због мањине, трпи већина. Да се породица, тај стуб друштва, изврће руглу. Ипак, ово је Балкан.


Но, преживесмо и то чудо - Параду поноса.

Под јаким мерама обезбеђења, и момцима у плавом који су изузетно коректно обављали свој посао, учесници Прајда су се почели окупљати на Цветном тргу.

Око камиона са озвучењем, шаринило балона, заставица дугиних боја али и учесника. Од углађених у оделима, старијих господина, странаца из различитих земаља, до припадника ЛГБТ популације чији је стајлинг био смишљен са једним циљем - погледај ме.

Рекло би се, да су управо ти који су одударали, највише пажње и привлачили.

Нешто пре 12 часова Паради поноса се придружила премијерка Ана Брнабић, градоначелник Београда Синиша Мали, као и министри Зоран Ђорђевић и Бранко Ружић, док је председник Србије Александар Вучић рекао да неће учествовати.
Такође се на прајду могао видети немачки амбасадор Аксел Дитман, британски амбасадор Денис Киф, председник ЛДП-е Чедомир Јовановић, ЛГБТ активиста Предраг Аздејковић, председнице НВО  организација Сташа  Зајовић и Анита МитићПараду је отворила почасна кума певачица Јелена Карлеуша, а потом је кренула шетња улицама Београда до Трга Републике.
У близини хотела Москва, код Игуманове палате, на улици се појавио младић који је своје негодовање изразио извикујући  «Содомија — кривични законик!»Младића су полицајци склонили са улице којом се кретала поворка учесника. Иако младић ничим није угрозио безбедност учесника, организатори су истог тренутка са разгласа објавили како су им угрожена права и  «како ће они једном, о том прогањању коме су стално изложени, причати својој деци!??

Шетња је завршена око 13, 30 часова на Тргу Републике, где  су се организатори захвалили учесницима.Киша која је око 14 часова растерала  учеснике Прајда спрала је њихове трагове. Оно што није киша, очистиће радници комуналних служби.

(Лола Ђорђевић, srb.news-front.info)***

Баш тог тренутка, када је почело невреме сам укључила "Naxi kamere" и гледала шта се на Тргу Републике тада дешавало. Сви су се разбежали.  Зеленко Помислила сам да је сам Свевишњи умешао своје "прсте". Јер када народ спава, а неко зло се спрема, он на неки начин опомиње да је доста тог и таквог спавања.
Мени је било врло интересантно то да сам САМО У ЈЕДНИМ новинама прочитала да је КИША РАСТЕРАЛА УЧЕСНИКЕ ПАРАДЕ ПОНОСА, а остали медији су написали, објавили да је ова "манифестација" завршена поздравом итд..... А онда је и та ЈЕДИНА вест, како је киша РАСТЕРАЛА учеснике овог циркуса, повучена, избрисана.  Cheesy


Али,..........................било је и оних (поред овог ухапшеног) који нису спавали и који већ неколико година уназад упорно излазе на улице на сам дан овог суманутог доказивања да се ПОНОС промовише некаквим шетњама и накарадним понашањем и они тихо, мирно, шаљу свом народу поруку и поуку.
И сваке године, као и ове, њих полиција БЛОКИРА, тик испред Цркве Св.Марка, у којој су пре тога били на Литургији и тако их ту држи као неке таоце, све до тренутка док се на Тргу Републике или раније испред Скупштине, не оконча, СКУПО ПЛАЋЕН и за око непријатан скуп неких "другачијих" људи од њих самих...

За све медије (сем ретких изузетака) ови људи, као да не постоје, па ево да о њима поново, нешто пренесем.


Цитат
Снажне полицијске снаге обезбеђују скуп
(ФОТО) ПРОТЕСТ УОЧИ ПОЧЕТКА ПАРАДЕ ПОНОСА:
Демонстранти са порукама осуде блокирали Булевар краља Александра


БЕОГРАД -  Београдска Парада поноса под слоганом "За промену" почеће у подне у Београду шетњом учесника од Цветног трга до Трга Републике, а уочи почетка противници поменуте манифестације окупили су се на Булевару краља Александра.
Неколико десетина њих стоји на улици прекопута Цркве Светог Марка носећи у рукама транспаренте осуде.Скуп обезбеђују јаке полицијске снаге и он за сада протиче мирно.


(Курир, видео снимак)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aV8TQFQJMww" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aV8TQFQJMww</a>


 А када су киша и невреме разјурили са Трга Републике учеснике ове, за моје око врло чудне и непријатне манифестације, полиција је тек онда ослободила пролаз учесницима јединог протеста против геј параде, а који су се онда упутили ка Тргу Републике,...
« Последња измена: Септембар 19, 2017, 00:14:37 Гога » Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 11952Погледај профил
« Одговор #10 послато: Септембар 21, 2017, 21:51:08 »

Овде речи нису потребне, довољно је погледати овај снимак,

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=N1Sp0RjYr4o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=N1Sp0RjYr4o</a>
Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  
 
Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!