forum
 
*
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте. Август 11, 2020, 02:39:34


Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије


logo

Прикључите се дискусији, изнесите своје мишљење, дaјте свој допринос борби за праве вредности! › Регистрација
Странице: [1]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: У току је негативна кампања против Срба на интернету!!!  (Прочитано 3238 пута)
Chuck Norris
Напредни члан
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 52Погледај профил
« послато: Новембар 01, 2011, 16:11:28 »

 Молим?
http://www.trojka.rs/vesti/19433-da-li-nas-google-zaista-mrzi.html

Četres prve-četres prve Gugl udario, četres pete-četres pete Srbin pobedio
Сачувана

Konobar donesi vrata da izađem
Техничка подршка
Администратор
Ветеран
*****
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1218Погледај профил
« Одговор #1 послато: Новембар 02, 2011, 07:25:49 »

Једина позитивна ствар код Гугла је то што он за регион Србије форсира ћирилицу и искључиво ћирилицу признаје као основно српско писмо, иако корисници Гугла / интернета из Србије већином користе латиницу.

Сачувана
Chuck Norris
Напредни члан
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 52Погледај профил
« Одговор #2 послато: Новембар 02, 2011, 09:00:50 »

ne bih se slozio da je to pozitivna stvar  Смешко latinicom se isto pise srpsko pismo dakle i latinica je srpsko pismo...
sta je latinica hrvatska?
hrvati dakle pisu latinicom srpski jezik (koji oni zovu hrvatski) iako su ubacili par novih riječi u srpsku ijekavicu!
Сачувана

Konobar donesi vrata da izađem
Гога
Уредништво
Ветеран
****
На мрежи На мрежи

Поруке: 12564Погледај профил
« Одговор #3 послато: Новембар 05, 2011, 21:16:31 »

Цитат
OBAVESTAVAMO SVE KOJI POŠTUJU SRPSKI NAROD da je u toku anti-srpska kapanja na internetu i pozivamo sve stručnjake da se uključe kako bi sprečili da čitav svet veruje da smo ovakvi kakvim nas predstavljaju.

O čemu se radi? Kada se u google pretraživaču unese reč WHY, prva rečenica koja se pojavljuje u listi ponuđenih je „ why are serbians so violent „. Očigledno da je ovo delo šiptarskih lobista koji su aktivno uključeni u ovoj medijskoj hajci jer su učestali njihovi napadi na sve Srpsko a na internetu po srpskim web portalima.

Šta mi mozemo da uradimo? Neka svi vlasnici sajtova na svojim web portalima postave baš ove ključne reči, jer će tada google izbacivati druge portale koji su normalni. Ove loše etikete koje su nam zlonamerni „zalepili“ kako bi nas jos vise omalovažili, treba pod hitno „odlepiti“!!!

Počnimo sa pro-srpskom kampanjom! Dodajte dobre ključne rečenice pored ove koja je negativna. Svi smo odgovorni i treba da brinemo za svoju naciju! Što se nas tiče, mi smo dodali na našem portalu već neke reči, kako bi počelo poništavanje ovih negativnih efekata. Dodajte na vašim web portalima korisne reprezentativne linkove Srbije kako bi svi oni koji žele da vide negativnosti o nama, videli upravo ono sto je suprotno!!!

Svi mi treba da smo odgovorni prema slici svoje nacije, odnosno kako nas drugi vide. Niko drugi nije odgovoran za svoju naciju sme nas samih.

Počnimo od sebe, da radimo na pravilnom prezentovanju nacije!

E-novine Kosova i Metohije
Сачувана

* Моје племе сном мртвијем спава *
Ekana
Ветеран
*****
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 635


Погледај профил
« Одговор #4 послато: Новембар 18, 2011, 16:58:14 »Цртани у коме Срби убијају муслимане


Шведска Фондација "Златни љиљан" направила филм у ком двојица Срба држе на нишану двојицу Босанца, које вређају да су глупи муслимани које су Срби клали.Још један у низу пропаганде који представља Србе као кољаче

На сајту те Фондације стоји да је назив овог анимираног филма "Патриот" и да је он направљен с циљем обрађивања агресије на БиХ. Такође, на истом сајту позивају се донатори да тој фондацији помогну у анимираној продукцији која ће обрађивати агресију на БиХ кроз циклус серија, кратких или дугометражних анимираних филмова.

Наиме, филм почиње тако што двојица Срба, у ствари четника, с пушкама у рукама и зеленим униформама воде кроз шуму на стрељање двојицу Бошњака, уз пут их вређајући да су глупе Балије.

Двојица Бошњака, Јусуф и Мустафа, док корачају с рукама изнад главе, тихо говоре да је требало да побегну, а не да се предају. "Које смо будале били, веровали смо нашим комшијама Србима и ево шта нас снађе", казао је један од њих, додајући да "нема шансе да побегну јер ће их побити као зечеве".

На њихово шапутање, један Србин кога Бошњаци ословљавају са комшија Милан, Војвода, каже им: "Тишина Балије, шта шапућете, нећете још дуго."

Један Бошњак затим је Србе питао зашто им то раде, када су били комшије које су се играле заједно, ишли у школу и били другови. "Какво је ово зло. Ми нисмо хтели да пружимо отпор, предали смо се, па зашто нас сада не пустите", питао је Бошњак.

А на то му је војвода Милан одговорио: "А јесте ви муслимани глупи као овце, па ми Срби вас убијамо и кољемо задњих 100 година редовно. У Првом светском рату, у Другом светском рату, ево сада и увек ћемо, чим нам се укаже прилика."


 
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=IxerMLtQNAw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=IxerMLtQNAw</a>


После тога, други Србин, Јован, пуца и убија једног од заробљених Бошњака, уз коментар војводе Милана: "Браво Јоване...све њих овако треба побити."

Међутим, у том тренутку појављује се и пета особа, која стоји с пушком иза свих и нишани Србе, говорећи "Алаху драги дај ми прецизан погодак...Бисмилах!". Та особа затим убија прво војводу Милана, а затим и Јована.

Преживели Бошњак каже придошлом Бошњаку, Мухамеду, да је био у праву и да је требало да пруже отпор, а Мухамед му одговара да заједно треба да пођу до села и организују људе јер су "четници велике кукавице, чим им покажеш зубе беже као зечеви".

18. 11. 2011. 12:37х | Б92

Vesti-online
Сачувана
Ekana
Ветеран
*****
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 635


Погледај профил
« Одговор #5 послато: Новембар 18, 2011, 19:25:50 »

Срби - непресушни извор белосветских "уметничких стваралаца"

Није ово ни прва, ни последња кампања против Срба, српства и Православља...

И не би нас посебно изненадила да је дошла директно са простора БиХ, од стране тзв. Бошњака и муџахедина, предвођених великим муфтијом Мустафом Церићем...коме Срби стоје као кост у грлу!

Не, овакве умотворине пристижу из "цивилизоване" Европе, тачније Шведске, а познато је да су бројни муслимани током и након ратних збивања на подручју Босне и Херцеговине своје уточиште потражили у нордијским земљама...

Отуда и званично постојање Шведске Фондације "Златни љиљан", коју вероватно материјално потпомаже и домаће становништво - Бошњаци су им ипак ближи срцу, захваљујући већим делом и својим политичарима (Карл Билт енд комп.) а посебно теледиригованим медијима.
Ту истина на овим пољима нема шта да тражи, јер такво семе нема порода али не због семена, већ због "пољоделаца"...

И наравно, следствено томе и "напредним демократским претпоставкама живљења" пружена им је шанса да о својој "националној" угрожености прозборе и преко електронских медија, користећи савремену мултимедијалну технологију да расплачу свет над својом горком судбином..."добрих комшија који су веровали својој браћи Србима", а они их убијају "јер им је то у крви"!

"Извођачи радова" на овом, како га назваше, анимираном филму су - како  и стоји у левом заглављу снимка - Армија БиХ а припомагали су им очигледно (гласовно) и браћа Хрвати па тако Јусуф и Мустафа, због заборавних Кроата, говоре како ће их "Четници побити као зеЧеве"...

Заборавише или нису знали да Муслимани на овим просторима скоро редовно користе глас Ћ уместо Ч...Као што је, такође, до 80. па и 90.-тих било неуобичајено, или само у малом броју, да су млади били окренути упражњавању верских обреда и говора, користећи речи као што је "бисмиллах" - у име Алаха. Да не би у филму и Мухамеда да им "осветла образ" и говором, и изразима а посебно амблемом АрмијеБиХ на рукаву војничке блузе (таква је,ваљда, "народна ношња" тих мирних, добрих српских комшија), анимирац је могао мирне душе да се рента било којој нацији на овоземаљској кугли...

Овакве "ситнице" филма које маљем убијају народ чијег су корена, већ су виђене у страним документарцима и приликом "геноцидног протеривања Шиптара" са Космета током бомбардовања 1999., које су "уприличили" Срби, а да њихови режисери нису били свесни да су мало измиксали снимке српских избеглица из Хрватске и филмског дефилеа Шиптара (довољно је погледати посебно одећу и оглавља жена)...
Слична "омашка" је и француска верзија "Жуте куће" у којој се несташни Срби (главни глумци Хрвати) баве отимањем Албанаца и препродајом органа који живот значе...

Но, не треба грешити душу, у сваком житу има кукоља, лоших људи има у свакој земљи, народу, етничкој групи, али и оних којима верска и национална припадност није у првом плану, већ пре свега човечност. Имајући у виду горепоменути текст, онда мислим и на муслимански живаљ, који су се у склопу СФРЈ изјашњавали као Срби исламске вероисповести, оставши то до данас, неокрњеног побратимства са Србима...

Не треба, дакле, у свакоме гледати непријатеља, и мислити да су нам други криви за судбину...Сами смо себи највећи непријатељи дозвољавајући садашњим властодршцима у Србији, необоженим и однарођеним, да некажњено черече Србију а све зарад уласка у ту трулу ЕУ, каква је и Шведска, где је примереније богохулити по Србима него по псима или, не дај Боже, по геј популацији!

На нама у Србији је да одлучимо, хоћемо ли у ову и овакву изопачену Европу, или ћемо трчећим кораком у супротном смеру...

Јер ЖИВОТ је само један, а алтернатива смрт!Сачувана
Странице: [1]   Иди горе
  Штампај  
 
Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!